Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoinleri Marjin İşlemlerde Listelediğini Duyurdu!

Kripto para borsası alanında küresel bir lider olan Binance, kullanıcı deneyimini geliştirme ve sunduğu hizmetleri genişletme konusundaki kararlılığının altını çizen bir hamleyle Cross Margin’de dört yeni ödünç alınabilir varlık sundu. Buna ek olarak, Isolated Margin’de yeni bir marjin çifti tanıtıldı.

Kripto Para Borsası Binance Marjin İşlemlere Yeni Altcoin Pariteleri Ekledi

Cross Margin’e yeni eklenen ödünç alınabilir varlıklar arasında BNT, FRONT, OXT ve RPL yer alıyor.

Bu eklemeler, Binance’in kullanıcılarına hem deneyimli yatırımcılara hem de kripto para dünyasına yeni girenlere hitap eden geniş bir varlık yelpazesine erişim sağlama yönündeki sürekli çabalarını yansıtıyor.

Bu varlıkların eklenmesiyle kullanıcılar artık alım satım stratejilerinde daha fazla esnekliğe sahip oluyor ve yeni yatırım fırsatlarını keşfedebiliyor.

Çapraz Marjin alım satımından yararlanmak isteyen Binance kullanıcıları artık aşağıdaki çiftlerden faydalanabilir:

BNT/USDT
ÖN/USDT
OXT/USDT
RPL/USDT

Çapraz Marjin çiftlerinin genişletilmesine ek olarak Binance, İzole Marjinde yeni bir marjin çifti sunarak yatırımcılara marjin alım satımı için daha da fazla seçenek sağladı.

Yeni marjin çifti FRONT/USDT, izole marjin tekliflerini daha da çeşitlendiriyor ve farklı alım satım tercihlerine hitap ediyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5