Bitcoin Borsası Binance Asya’daki Genişlemesini Sürdürüyor! Bu Ülkede Yeni Başvuru Yaptı!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, küresel bir borsa olma yolunda adımlar atmaya devam ediyor.

The Block‘un haberine göre, konuyla bilgi sahibi olan iki kişi Binance’in Tayvan’ın yerel kara para aklamayı önleme kurallarına uyum sağlamak için başvurduğunu söyledi.

Kaynaklar Tayvan Mali Denetleme Komisyonu’nun (FSC) hafta içinde yaptığı toplantıda Binance’in Tayvan AML uyumluluğu için başvurduğunu açıkladığını ifade etti.

Bu noktada FSC Temmuz 2021’de kara para aklamayı önleme kurallarını uygulamaya koydu ve borsaların bu kurallara uymasının zorunlu olduğunu açıkladı.

Binance konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. Aynı şekilde bir FSC yetkilisi de Binance’in kendilerine kaydolmak için belge sunup sunmadığı konusunda yorum yapmayı reddetti ancak ülkede faaliyet gösteren offshore kripto platformlarını yerel AML kurallarına uymaya çağırdıklarını ifade etti.

Bunun yanında Binance, Tayvan’da yasal olarak kayıtlı olmasa da Ticaret Bakanlığı’nın veritabanında Binance “Binance International Limited Tayvan Şubesi (Seyşeller)” ismiyle yer alıyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4