Bitcoin Boğası Michael Saylor BTC Hakkında Canlı Yayında Konuştu: Daha Fazla Satın Alacak Mı?

Dün gece yine Bitcoin (BTC) satın alımı yaptığını açıklayan MicroStrategy şirketinin kurucusu Michael Saylor, Bloomberg TV’de yaptığı açıklamalarında BTC üzerinde durdu.

Dün kazanç raporunu açıklayan şirketini temsilen konuşan Michael Saylor, sunucunun sorularını yanıtladı.

Sunucu, MicroStrategy şirketinin BTC toplama işlemleri sona erdiğinde toplamda ne kadar Bitcoin’e sahip olmayı düşündüklerini Saylor’a sordu. Saylor bu sorunun cevaben “hissedarlarımız adına elimizden geldiği kadar Bitcoin toplamayı hedefliyoruz” şeklinde bir açıklama yaptı.

Satın alımları nakit akışlarından yaptıklarını belirten Saylor, son işlemlerinde 14.4 milyon dolarlık BTC’yi şirketin nakit kaynaklarından harcayarak gerçekleştirdiklerini belirtti.

Saylor zaman zaman BTC satın almak için borç ve öz sermaye kaynaklarını da kullandıklarını söyledi. Saylor, piyasa şartlarının uygun olduğu sürece BTC alımlarına devam edeceklerini açıkladı.

Sunucunun hisse satışı yapmaları durumunda bundan elde edecekleri geliri ne yapacağını sormasının ardından Saylor, bu miktarı da BTC satın almak için kullanacaklarını söyledi.

Saylor bununla birlikte bir spot BTC ETF’nin kabul edilmesinin piyasa için ideal bir senaryo olacağını, spot ETF’inin büyük hedge fonlarının BTC piyasasına girmesine yardımcı olacağını belirtti. Spot BTC ETF’nin kabul edilmesi durumunda tüm ekosisteme yarar sağlayacağını da ekledi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4