Bitcoin 12 Bin Dolara Ne Zaman Düşer? Efsane Analist Konuştu!

Popüler analist Michael van de Poppe, Bitcoin fiyatının bir boğa koşusundan önce 12 bin dolara düşmesi fikrini çürütüyor. Analist, altcoin piyasasının yükselmeden önce tekrar çökmesi fikrine de karşı çıkıyor. Van de Poppe ayı piyasasını 2022’de Blockchain ekosistemine yapılan saldırılara bağlıyor.

Usta analist: Bitcoin 12 bin dolara düşmeyecek, çünkü…

MN Trading’in kurucusu Michael van de Poppe, başka analistlerin ileri sürdüğü Bitcoin’in başka bir boğa koşusuna başlamadan önce 12.000 dolara düşeceği fikrine katılmıyor. Popüler kripto analisti, altcoin piyasasının yükselmeden önce başka bir çöküş yaşayacağı fikrine de karşı çıkıyor.

Michael Van de Poppe, görüşünü açıklamak için paylaşım yaptı. Analist, altcoin yatırımcılarının hareket eksikliği nedeniyle piyasalara olan inancını yavaş yavaş kaybettiğini belirtiyor. Analist, Bitcoin ile birlikte birçok altcoin’in Mayıs 2021’den bu yana düşüş eğiliminde olduğunun altını çiziyor. Bunun da iki yıldan fazla süren bir ayı piyasasına işaret ettiğini söylüyor. Van de Poppe, mevcut kripto piyasası trendini en uzun ayı piyasası olarak kabul etmesine rağmen, gelişmenin garip olmadığını belirtiyor. Uzun süren ayı piyasasını, Blockchain ekosisteminin 2022’de yaşadığı çeşitli saldırılara bağlıyor. Ona göre, hükümetler bu saldırıları yatırımcıları korumak için düzenleyici bir çerçeve ile adım atmak için bir yol olarak kullandı.

Analist, kripto yatırımcılarını sabırlı olmaya çağırıyor!

Analist, hükümetin yatırımcıları koruma yaklaşımının, iyi niyetlerine rağmen kripto ekosistemine zarar vermesini muhtemel görüyor. Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Binance’e dava açması ve Adalet Bakanlığı’nın (DoJ) aynı Bitcoin borsasını soruşturması gibi bazı örnekler veriyor. Bunlar olurken TradeFi, ETF teklifleri ve bir kripto borsası olan EDX aracılığıyla ekosisteme girdi.

Van de Poppe, bu tür gelişmelerin sosyal medyadaki duyarlılığın tarihten kaynaklandığını doğruladığına inanıyor. Ona göre, en çok ses çıkaran hesaplar ilk ayı döngüsünü yaşamış ve 2021’de piyasalara adım atmış kişiler. Çünkü, bu kişilerin paralarını yavaş yavaş kaybettiler. Bu yüzden de acı çekiyorlar ve portföy değerlerinin daha da düşmesini bekliyorlar. Van de Poppe, böyle bir beklentinin nedenini irdeliyor. Bunun nedeninin, insanların geleceklerini tarihsel verilere dayanarak tahmin etmelerinde yattığını söylüyor. Ancak kripto analisti, Bitcoin ve altcoin’ler için düşüş eğiliminin sürekli devam edeceği görüşüne katılmıyor. Kripto kullanıcılarını sabırlı olmaya çağırıyor. Ayrıca, pozisyon biriktiren büyük kurumların adımlarını takip etmeye teşvik ediyor. Van de Poppe’ye göre, şu anda yatırımcıların yapacağı en akıllıca şey bu kurumları takip etmek. Analistin isabeti tahminleri için Kriptokoin.com’un bu makalesine göz atınız.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-2