Bir Balina Binance’den 66 Milyon Ripple Çekti: Yeniden Yükseliş Mi Geliyor?

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple arasındaki yasal mücadele devam ederken gerçekleşen yüklü XRP transferleri kullanıcıların dikkatini çekti.

Yüksek değerli transferleri takip eden Whale Alert 2 Eylül tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’ten anonim bir kripto para cüzdanına 33 milyon dolar değerinde 66,6 milyon adet Ripple transfer edildiğini aktardı.

Söz konusu işlemi yapan balinanın Ripple’da yeni bir yükseliş beklediği düşünülüyor.

Bunun yanı sıra Ripple ağındaki diğer hacimli aktiviteler de kullanıcıların dikkatini çeken detaylar arasında yer aldı. Veriler, 1 Eylül tarihinde iki farklı işlemde Ripple’ın Escrow cüzdanlarına iki farklı işlemle toplamda, 397,6 milyon dolar değerinde 800 milyon XRP kilitlendiğini ortaya koydu.

İşlemlerin Ripple-SEC arasındaki hukuki mücadelede yaşanan yeni bir gelişme ile yakın zamanda gerçekleşmesi ise kullanıcılar arasında dava seyrinin belli olmuş olabileceği yönünde spekülasyonlar doğmasına neden oldu.

Ripple 1 Eylül tarihinde mahkemeye yaptığı başvuruda, SEC’nin Yargıç Analisa Torres tarafından verilen kararları temyize götürme başvurusuna resmi olarak itiraz etmişti.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2 değer kaybeden XRP, yazım tarihi itibariyle 0,496 dolar seviyesinden işlem görüyor.


source site-9