Binance’ten SEPA Aracılı Euro Çekimlerinin Durdurulduğuna Dair İddiaya Resmi Yanıt Geldi

Binance, müşteri destek hesabından atılan bir tweet’in kullanıcılar arasında kafa karışıklığına ve paniğe neden olmasının ardından, SEPA ağı üzerinden Euro para çekme ve yatırma işlemlerinin mevcut müşteriler için hala geçerli olduğunu açıkladı.

Binance müşteri hizmetleri, günün erken saatlerinde SEPA aracılığı ile Euro çekim ve yatırma işlemlerinin geçici olarak durdurulduğuna dair bir Tweet atmıştı. Bu Tweet daha sonra silindi.

Binance, Daha Önce Duyurduğu Gibi SEPA Aracılı Euro Çekim ve Yatırma İşlemlerinin 25 Eylül’e Kadar Devam Edeceğini Bildirdi

Platformun müşteri hizmetleri daha sonra yayınladığı Tweet’inde önceki açıklamanın hatalı bir şekilde gönderildiğini, SEPA hizmetinin daha önce duyurulduğu gibi 25 Eylül’e kadar devam edeceğini söyledi. Açıklamada ayrıca, Binance’in o tarihten önce kullanıcıları için alternatif seçeneklere sahip olacağı belirtildi.

SEPA hizmeti, kullanıcıların Avrupa Birliği ve bu ağın bir parçası olan diğer ülkeler arasında Euro transfer etmesine olanak tanıyor. Binance’in Avrupa’daki bankacılık ortağı Paysafe, yaptığı açıklamada hizmetin 25 Eylül’e kadar Binance müşterileri için geçerli olduğunu ancak 25 Haziran’dan beri yeni kullanıcılar için kullanılmadığını söyledi.

Buna ek olarak şirketin müşteri hizmetlerinden Türkçe bir mesaj da yayınlandı. Yetkililer, bu mesajda da 25 Eylül’e kadar işlemlerin devam edebileceğini doğruladı:

“Mevcut EUR fiat ödeme ortağımız Paysafe, 25 Eylül 2023’ten itibaren Binance kullanıcılarına SEPA para yatırma hizmeti sunmayı durduracaktır.

Binance’in diğer hizmetlerinde herhangi bir etkisi olmayacaktır. Kripto para satın almak veya satmak için kart kullanmaya, P2P hizmetlerini kullanmaya ve kripto para yatırma ve çekmeye devam edebilirsiniz.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4