Binance’ten Bitcoin ve Yedi Altcoin İçin Yeni Duyuru!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, kullanıcıları için çeşitli seçenekler sunmaya devam ediyor.

Bu noktada Binance, Bitcoin (BTC) , Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), XRP, Litecoin (LTC), Pepe Coin (PEPE) ve Optimisim (OP) için yeni bir duyuru yaptı.

BTC , ETH, DOGE, SHIB, XRP, LTC, PEPE ve OP için yeni bir promosyon başlatan Binance Margin, bu varlıkları ödünç alan yatırımcıların otomatik olarak bir saatlik faiz ücretinden muaf olacaklarını belirtti.

“Kullanıcılarımıza sürekli destekleri için teşekkür etmek üzere Binance Margin, 14.08.2023 saat 06:00 UTC’ de BTC, ETH, DOGE, SHIB, XRP, LTC, PEPE ve OP için yeni bir promosyon başlatmanın heyecanını yaşıyor.

Promosyon dönemi 14.08.2023 saat 06:00 UTC ile 18.08.2023 saat 06:00 UTC arası olarak belirlenmiştir.

Promosyon Dönemi boyunca, Binance Margin üzerinden bu uygun kripto para birimlerinden herhangi birini ödünç alan tüm kullanıcılar, otomatik olarak bir saatlik faiz ücreti muafiyeti alacaklardır.”

Bu promosyonu bir örnekle anlatan Binance şu örneği verdi:

“A Kullanıcısı ve B Kullanıcısı, 15.08.2023 05:20 UTC’de 10’ar adet Bitcoin ödünç aldı. Hem A Kullanıcısı hem de B Kullanıcısı aynı gün sırasıyla saat 06:15 UTC ve 05:55 UTC’de ödünç aldıkları BTC’leri geri verirler.

Binance Margin’de ödünç alınan BTC faizinin her saat başı tahakkuk ettiği dikkate alındığında , standart koşullar altında A ve B kullanıcıları sırasıyla iki saat ve birer saat faiz alması gerekir. ( Promosyon Dönemi dışında)

Promosyon dönemi boyunca ise A kullanıcısı 2 saatten bir saatlik faiz feragat uygulaması nedeniyle sadece bir saatlik faiz ödeyecektir.

Öte yandan, B kullanıcısı borç aldıktan sonraki ilk saat içinde BTC’leri geri ödemeyi tamamladığı için faiz uygulanmayacaktır.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4