Binance’te Listeli Bu Altcoin Airdrop Programını Duyurdu! 2 Milyar Token Dağıtılacak!

Altcoin projelerinden gelen airdrop haberleri yatırımcıları sevindirirken yeni bir airdrop haberi daha geldi.

Buna göre MakerDAO kurucusu Rune Christensen, Spark Protocol’ünün tokeni için airdrop müjdesi verdi.

Spark Protocol, MakerDAO tarafından sunulan ve doğrudan Maker’dan likidite sağlayarak DeFi kredileri sağlayan bir borç verme protokolüdür.

MakerDAO kurucusu yaptığı açıklamada, Spark Protokolünün tokeni SPK‘nın 10 yıl sürecek olan bir airdrop programıyla kullanıcılara dağıtmayı teklif ettiğini belirtti.

MakerDAO kurucusu bu teklifi Spark Protocol için bir yönetişim tokeni oluşturulmasını ve oluşturulacak tokenin kullanıcılara ödül olarak dağıtılmasını içeriyor.

Rune Christensen, bu airdrop teklifinin Spark platformuyla uzun vadeli etkileşimi teşvik etmeyi ve protokolün sürekli kullanımını teşvik etmeyi amaçladığını, bu teklif doğrultusunda 2 milyar Spark (SPK) tokeninin dağıtılacağını söyledi.

Bu teklif sonunda Spark Protokolü’nün bir subDAO haline gelmesi bekleniyor.

“Bu airdrop teklifiyle SparkDAO’nun misyonu ve potansiyeli ile uyumlu bir kullanıcı topluluğu ve DAO katılımcıları oluşturmak istiyoruz.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4