Binance’te Listeli Bella Protocol (BEL) Tokeni Ani Sıçrama Yapıyor! DWF Labs’in Parmağı Mı Var?

2020 yılında Binance Launchpool’un ilk projesi olarak piyasaya sürülen Bella Protocol (BEL), fiyatında ani bir dalgalanma yaşadı.

Verilere göre altcoinin fiyatı 0.51 dolar seviyesinden yaklaşık olarak %18’lik ani bir sıçrama ile 0.60 doların üstüne çıktı ve bu yazının yazıldığı anlarda 0.604 dolardan işlem görüyor.

BEL token fiyatında yaşanan yükselişin öncesinde bir piyasa yapıcı olan DWF Labs’in gerçekleştirdiği işlem ise dikkat çekti. Yaklaşık bir saat kadar önce şirket 0.51 dolar fiyattan Binance’e 3.9 milyon BEL tokeni yatırdı. Bu miktar, şirketin yatırdığı anlarda 2 milyon dolara tekabül ediyordu.

Yükseliş ise şirketin tokenlerini borsaya yatırmasının ardından geldi. Mevcut fiyatlardan satması durumunda DWF Labs şu anda yaklaşık olarak 350 bin dolar kar etmiş durumda.

Bununla birlikte DWF Labs’in elindeki tokenler 2 saat kadar önce şirkete Bella Protokol Kullanıcı Geliştirme Fonu tarafından transfer edilmişti. Şirketin bu tokene daha önce yatırım yaptığı açıklanmıştı. Muhtemelen fonlar bu yatırımın karşılığı olarak transfer edildi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4