Binance’te Listeli Altcoin, DWF Labs ile Stratejik Ortaklık Kurduğunu Duyurdu: Fiyat Aniden Yüzde 10 Sıçradı

Yapay zeka alanında merkeziyetsiz bir veri değeri oluşturma sistemi olan Measurable Data Token (MDT), önde gelen blockchain yatırım şirketi DWF Labs ile stratejik bir ortaklık kurduğunu açıkladı.

Ortaklık, MDT’ye likidite ve yedi basamaklı olduğu söylenen bir finansal destek sağlamanın yanı sıra küresel erişimini ve ürün geliştirmesini genişletecek.

MDT, kullanıcıların, veri sağlayıcıların ve veri alıcılarının güvenli ve anonim bir şekilde veri alışverişi yapmalarını sağlayan blok zinciri tabanlı bir platform. Kullanıcılar verilerini paylaşarak ödüller kazanabilir, veri sağlayıcılar ise yapay zeka uygulamaları için yüksek kaliteli ve doğrulanmış verilere erişebilir. Veri alıcıları da daha düşük maliyet ve daha yüksek verimlilikten faydalanabilir.

MDT altcoini kurucu ortağı Dr. Heatherm Huang’a göre, DWF Labs ile ortaklık MDT’nin ekosisteminin ve kullanım alanlarının büyümesini hızlandıracak:

“MDT, 2 milyondan fazla anonim işlem tabanlı e-fatura veri noktasından toplam 130 milyon dolardan fazla satış değeri elde eden 650.000’den fazla ekosistem kullanıcısına başarılı bir şekilde veri paylaşım ödülleri dağıttı. DWF Labs’ın desteğiyle MDT’nin blok zinciri tarafından desteklenen her yerde bulunan bir veri değeri yaratma ekonomisini gerçekleştirmeye bir adım daha yaklaştığından ve ekosistem kullanım örneklerimizi küresel olarak daha da genişleteceğinden eminiz.”

DWF Labs İdari Ortağı Andrei Grachev ise ortaklıktan duyduğu heyecanı dile getirerek, veri ve yapay zekanın merkezi olmayan finans alanında karşılıklı fayda sağladığını söyledi:

“Merkeziyetsiz finans alanındaki veriler yapay zekayı yalnızca paha biçilmez içgörülerle beslemekle kalmıyor, aynı zamanda onu daha iyi performans göstermesi için eğitiyor. Yapay zeka verileri rafine edip zenginleştirerek kullanılabilirliğini artırıyor. Yapay zeka ve veri arasındaki bu simbiyotik ilişki, sürekli bir inovasyon döngüsü yaratıyor. Measurable Data Token ekosisteminde bu yolculuğun bir parçası olmaktan heyecan duyuyoruz.”

Duyurunun ardından MDT fiyatı, piyasanın ortaklığa verdiği olumlu tepkiyi yansıtarak yaklaşık %10 oranında arttı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4