Binance’den Bu 7 Altcoin İçin Duyuru: İşlemler Duruyor!

Dünyaca ünlü kripto para borsası Binance, yatırımcılara keşfetmeleri için heyecan verici yeni seçenekler ve varlıklar sunmakta. Böylece yenilikler yapmaya ve teklif yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Yakın zamanda yapılan bir dizi duyuruda Binance, altcoin ticareti ortamını yeniden şekillendirecek birkaç güncellemeyi açıkladı. İşte detaylar…

DOGE için opsiyonlar güncellendi

Dogecoin meraklılarının ilgisini çekeceği kesin olan bir hamleyle Binance Options, 10 Ağustos 2023 tarihinde TSİ 11:00’de DOGEUSDT Haftalık Opsiyonlarının piyasaya sürüleceğini açıkladı. Bu Avrupa tarzı opsiyon sözleşmeleri, yatırımcılara popüler altcoin projesinin fiyat hareketi üzerine spekülasyon yapmak için yeni fırsatlar sunmakta. Özellikle, yeni DOGEUSDT Haftalık Opsiyon sözleşmeleri her Perşembe aynı saatte kullanıma sunulmakta.

Binance Futures, BNT için vadeli işlemler sunmakta

Kaldıraçlı alım satım seçenekleri arayanlar için Binance Futures, 10 Ağustos 2023’te TSİ 15:00’te USDⓈ-M BNT kalıcı vadeli işlem sözleşmesini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 20x’e kadar kaldıraç sunan bu sözleşme, BNT (Bancor) tokenı üzerine inşa edilmiştir. USDT ile uzlaştırılmıştır. Ayrıca günün her saati mevcut olan alım satım saatleri ve Çoklu Varlık Modu desteği sayesinde yatırımcılar stratejilerini çeşitlendirilmekte. Ayrıca, alım satım için çeşitli marjin varlıkları kullanmakta. Binance, kullanıcılara sözleşme özelliklerinin piyasa koşullarına göre periyodik olarak ayarlanabileceğini hatırlatıyor.

Altcoin projeleri için marjin ticareti genişletildi

Binance, hem Çapraz Marjin hem de İzole Marjinde yeni bir ödünç varlık olarak FDUSD’yi ekledi. Böylece marjin alım satım tekliflerini genişletiyor. Ayrıca borsa, yatırımcılara daha fazla esneklik sağlamak için yeni marjin çiftleri sunuyor. Çapraz Marjin ticareti için yeni çiftler BTC/FDUSD, ETH/FDUSD, FDUSD/USDT ve YGG/BTC’dir. İzole Marjin de BTC/FDUSD, ETH/FDUSD, FDUSD/USDT ve OP/BTC çiftlerini içerecektir.

Kaldıraçlı altcoin çiftlerinde abonelikler duruyor

Binance, 16 Ağustos 2023, TSİ 06:00’da ADAUP/USDT ve ADADOWN/USDT kaldıraçlı token alım satım çiftlerinin alım satımını ve aboneliğini durduracaktır. Halihazırda bu kaldıraçlı tokenları elinde bulunduran yatırımcıların, planlanan durdurma işleminden önce bunları alıp satmaları ya da itfa etmeleri teşvik edilmektedir. Binance, kullanıcıların bu tokenlardan sorunsuz bir şekilde geçiş yapabilmesi için bir itfa hizmeti sunacaktır.

Investorplace: Bu 3 Altcoin Ağustos'ta 'Sat' Sinyali Veriyor!

Binance bu güncellemeleri sunmaya devam ediyor. Bu sırada, hem yatırımcılar hem de meraklılar çeşitli fırsatlar ve varlıklar sunmakta. Bu şekilde dinamik ve gelişen bir alım satım ortamı bekliyor. Binance, küresel kullanıcı tabanı için yenilikçi çözümler sunmaya ve altcoin alım satım ortamını genişletmeye kararlı. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere borsa, günlük işlem hacmi ile en büyük kripto para borsasıdır.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-3