Binance’den Bu 24 Altcoin İçin Müjdeli Haber!

Binance, daha önce SHIB fiyatını harekete geçiren bir listeleme duyurusunun benzerini 24 altcoin için verdi. Lider borsa, ödünç alınabilir varlıklar listesini genişletmeyi planlıyor.

Binance, Esnek Kredi ve VIP Kredi ekosistemine 22 altcoin daha ekledi

Lider borsa, bugün itibariyle esnek kredi ekosistemine 22 altcoin daha dahil etti. Söz konusu ödünç alınabilir varlıklar listesi, bir kripto para birimine yönelik güven ve uzun vadeli performans için oldukça etkilidir. CELO ve DODO gibi altcoin projelerinin yer aldığı liste şu şekilde…

Resmi duyuruya göre Binance, Esnek Kredi ve VIP Kredi ekosistemini 22 yeni altcoin ile genişletiyor. Kripto para birimleri dahil oldukları liste şu şekilde:

  • Yeni ödünç verilebilir varlıklar: STMX, FORTH, AMP, GTC, CELO, DODO, CVX, CITY, ATM, ASR, BADGER, BLZ, UTK
  • Yeni teminat varlıkları: FDUSD, SLP, KDA, RVN, AUCTION, 1INCH, ASTR, ARKM, QTUM

Binance, bu altcoin ağını destekleyeceğini duyurdu

Bir diğer duyuruda Binance, Ontology (ONT) ağ yükseltmesini destekleyeceğini bildirdi. ONT fiyatını harekete geçiren duyurunun ayrıntıları:

Binance, Ontology (ONT) ağındaki yükseltme ve hard fork’u destekleyecek. Ontology ağıyla gerçekleştirilen para yatırma ve çekme işlemleri, tahmini olarak 15 Ağustos saat 09:00’dan itibaren geçici olarak durdurulacak. Ontology (ONT) ağındaki token işlemleri, ağ yükseltmesi ve hard fork sırasında etkilenmeyecek. ONT ağındaki yükseltme, yeni tokenlerin oluşturulmasına yol açmayacaktır.

ONT fiyatı harekete geçti

Geçtiğimiz saatlerde gelen duyurunun ardından, ONT fiyatı bir noktada %5 civarında değer kazandı. Ralli, Binance duyurusuyla eşleşiyordu ve ONT kazanımlarının büyük bir kısmını korumaya devam ediyor. Gün içinde 0.187351 dolardan 0.195229 dolara pik yaptı.

Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere Binance, dün akşam saatlerinde hack kurbanı Curve Finance (CRV) için 5 milyon dolarlık fon ayırdığını duyurdu. Bu duyuru CRV fiyatı üzerinde çift haneli etkili oldu.

Lider borsa, düzenleyicilerle sıkıntı yaşamaya devam ediyor

Bu hafta, Nijerya’nın önde gelen bir ticaret birliği, ulusal hükümeti Binance’in ülkedeki faaliyetlerini yasaklamaya çağırdı. ABCON Başkanı Alhaji Aminu Gwadabe, haber grubuna Binance’in hem Nijerya’nın USD için resmi hem de paralel piyasalarında kendisini giderek daha fazla merkezi bir merkez haline getirdiğini söyledi. Şunları ekledi:

Binance hakkında bilginiz varsa, Binance ticaretinin hem yatırımcıların ve ihracatçıların penceresinin hem de paralel piyasanın demirleme noktası haline geldiğini bileceksiniz ki bu talihsiz bir durum.

Salı'ya Dikkat: Bu Altcoin Binance Listelemesiyle Uçabilir!

Binance, ABD gibi ülkelerin yanı sıra Nijerya’da da yoğun bir düzenleyici incelemeyle karşı karşıyaydı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1