Binance’den 2 Altcoin İçin BUSD Paritesine Delist: Vadeliden Kaldırıyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 2 altcoin’in daha Binance USD (BUSD) paritesini sürekli vadeli işlemlerden delist edeceğini açıkladı.

Binance 3 Ağustos Perşembe günü yaptığı resmi açıklamada, TRON (TRX) ve DODO’ya (DODO) ait BUSD marjlı işlem çiftini sürekli vadeli işlemlerden delist edeceğini duyurdu.

Açıklamaya göre Binance, TSİ bugün saat 17.00’de belirtilen altcoin pariteleri için kaldıraç düzenlemesi yapacak ve 10 Ağustos saat 12.00’de bütün açık pozisyonları kapatacak.

Binance, tüm bu işlemlerden sonra söz konusu altcoin’in BUSD paritesini sürekli vadeli işlemlerden kaldıracak. Sürekli vadeli işlemlerde halihazırda sadece BUSD paritesi bulunmayan TRX ve DODO, bu işlemlerden sonra tamamen delist edilmiş sayılmayacak.

Kullanıcılar, TRX ve DODO için platformda bulunan spot işlem çiftlerinde ve Tether (USDT) marjlı vadeli işlem çiftlerinde ticaretine devam edebilecek.

CoinGecko verilerine göre TRX son 24 saatlik periyotta %1,5 düşüşle 0,0765 dolardan, DODO %1,3 yükselişle 0,0908 dolardan işlem görüyor.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

source site-9