Binance’de Altcoin Balinaları Harekette! Milyon Dolarlar Akıyor

Bitcoin ve altcoin dünyası, lider kripto para birimi BTC’nin 69.000 dolardan 15.000 dolara düşmesiyle son iki yılda çalkantılı bir yolculuk geçirdi. Bu düşüş altcoinler üzerinde basamaklı bir etki yaratıyor. Diğer taraftan önemli ölçüde değer kaybetmelerine neden oldu. Bir önceki boğa döngüsü sırasında ETH 4.900 dolar gibi yüksek bir seviyeye ulaştı. Ancak mevcut ayı sezonunda 1.000 doların altına düştü.

Bitcoin’in dirilişinin ortasında altcoin toparlanması

Altcoin Ethereum (ETH) bu zorlukların ortasında dayanıklılık göstererek şu anda 1.700 dolardan işlem görüyor. Hem Bitcoin hem de Ethereum son günlerde toparlanma belirtileri göstermeye başlıyor. Böylelikle piyasa duyarlılığı değişiyor. Ayrıca potansiyel olarak diğer altcoinlerin de değer kazanmasını sağlıyor. Diğer taraftan balina aktivitesi spekülasyonlara yol açıyor. Kripto alanında saygın bir veri sağlayıcısı olan Look On-Chain gündemde. Kripto para topluluğunun dikkatini çeken ilgi çekici bilgiler paylaşıyor.

Look On-Chain’in verdiği bilgilere göre, bir balina harekete geçmiş durumda. Buna göre önemli miktarda altcoin Ethereum tutan büyük bir yatırımcıdan hamle var. Üstelik uzun bir aradan sonra önemli bir karar verdi. İki yıl boyunca aktif olmayan bu balina, Binance borsasına 6.087 ETH (10,4 milyon dolara eşdeğer) yatırarak bir işlem başlattı. Bu hareket hem kripto para meraklıları hem de yatırımcılar arasında soru işaretleri ve spekülasyonlara yol açıyor.

Altcoin Ethereum’un geleceğine etkileri

Daha önce uykuda olan bu balinanın faaliyetlerinin aniden canlanması dikkat çekiyor. Buna göre, altcoin Ethereum’un fiyat yörüngesi için potansiyel sonuçlar hakkında tartışmaları ateşliyor. Piyasaya bu kadar büyük miktarda ETH’nin girmesi, satış baskısının artacağına dair endişeleri artırıyor.

Dev Kripto Para Balinaları, Bu 3 Altcoin'den Sattı!

Bu balina gibi büyük yatırımcılar potansiyel olarak varlıklarını sattıkça piyasada endişeler artıyor.. Buan göre Ethereum’un fiyatı üzerinde müteakip bir etki olabilir. Kripto para piyasası hala dalgalanma ve belirsizlik belirtileri gösteriyor. Bu nedenle balinalar gibi önde gelen oyuncuların eylemleri piyasa duyarlılığını etkiliyor. Ayrıca altcoinlerin yönünü çiziyor.

Balinaların saldırıları devam ediyor

Lookonchain’den alınan son veriler, önde gelen iki merkezi olmayan finans platformunda (Compound ve Aave) Wrapped Bitcoin’de ($WBTC) önemli bir pozisyon alan kimliği belirsiz bir balinanın önemli bir hamlesini ortaya koyuyor. Bu stratejik hamle, yüksek net değerli yatırımcıların merkezi olmayan finansa olan artan güvenini ve bunun kripto piyasası üzerindeki potansiyel etkisini vurguluyor.

Adı açıklanmayan bir yatırımcı, DeFi sektörünün önemli oyuncularından Compound ve Aave aracılığıyla hamle yapıyor. Buna göre kayda değer bir Wrapped Bitcoin (WBTC) birikimi organize ediyor. Önde gelen borsalar Binance ve Bitfinex’ten toplamda yaklaşık 92,2 milyon dolara denk gelen 3.107 WBTC tutarında şaşırtıcı para çekme işlemleri gerçekleştirildi. Bu işlemler 6 Temmuz’dan bu yana gerçekleşti. Kriptokoin.com olarak baktığımızda ortalama alım fiyatı WBTC başına 29.672 dolar oldu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1