Binance ve CEO’su Bu Gelişmeyle Gündemde

Kripto para dünyasında Binance ve Changpeng Zhao desek hepimizin aklına yine ne oldu şeklinde bir soru gelir. Borsadan ve CEO’sundan gelen açıklamalar her zaman dikkat çekiyor. Şimdi ise yeni bir durum var. Detaylara bakalım.

Binance ve CEO’su trend oldu

Santiment’in verilerine göre, BNB ve Binance en çok trend olan konulardan bazıları. Bu durum muhtemelen Binance CEO’sunun Bitcoin varlıklarını satmaya yönelik devam eden bir süreç içinde olduğunu ima eden iddialardan kaynaklanıyor. BNB’nin fiyatı geçtiğimiz gün %3’ten fazla artarak 216,05 dolardan işlem görmeye başladı.

Piyasa istihbarat platformu Santiment tarafından paylaşılan bir Twitter gönderisine göre ilginç bir durum söz konusu. Kripto para dünyasında mevcut trendler var. Binance ve ilgili tokeni BNB’nin hızla trend konuların en üst sıralarına yükseldiğini ortaya koyuyor. Çoğunlukla, fiyat dalgalanmaları ve tartışmalar var. Buna göre BNB ve Binance’in şu anda sıcak konular olmasının arkasındaki yakıt gibi görünüyor.

Tartışmaların kaynağı

Santiment, tartışmaların çoğunun Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun Bitcoin (BTC) varlıklarını satmak için devam eden bir süreç içinde olduğunu ima eden önemli iddialar etrafında yoğunlaştığını belirtiyor. İddia edilen bu eylemin, Binance Coin’in (BNB) değerini desteklemeyi ve önemli destek eşiklerinin altına düşmesini önlemeyi amaçladığına inanılıyor.

Bu durum doğal olarak kripto para meraklılarının Binance ve BNB’ye gerçekte neler olduğuna dair olası teorileri paylaşmasına yol açtı. Ayrıca Santiment, BNB’nin piyasa hakimiyetinin sosyal medyada da dile getirildiğini paylaştı. BNB yalnızca sosyal platformlarda dikkat çekmekle kalmadı. Aynı zamanda CoinMarketCap’in trend listesinde de kendine bir yer edindi. Geçtiğimiz 24 saat içinde BNB’nin fiyatı %3’ten fazla arttı. Buna göre bugün yeşil renkte işlem gören birkaç kripto para biriminden biri haline geldi.

BNB fiyatı

Sonuç olarak, Binance Coin BNB yazıyı yazarken 216,05 dolardan işlem görüyor. Diğer taraftan bu da günlük en yüksek seviyesi olan 216,18 doların biraz altına işaret ediyor. BNB’nin 24 saatlik başarısı, piyasa lideri Bitcoin (BTC) karşısında yaklaşık %3,42 oranında güçlenmesini de sağladı. Fiyat artışıyla birlikte, BNB’nin 24 saatlik işlem hacminde %18’den fazla bir artış yaşandı.

Binance Yatırımı Müjdeledi: Bu Altcoin Uçuşa Geçti!

Kriptokoin.com olarak baktığımızda sonuç olarak, tokenin gün içi hacmi 719.796.490 dolar seviyesinde. Hizmet tokeninin 33.234.585.774 dolarlık piyasa değeri var. Buna göre onu en büyük 4. kripto para birimi olarak sıraladı. Diğer taraftan 27.402.459.830 dolarlık piyasa değeriyle 5. sıradaki Ripple’ın (XRP) hemen üstüne yerleştirdi. Ayrıca, Binance coin’in fiyatı son otuz günlük işlem sırasında %10’un üzerinde bir düşüş yaşadı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1