Binance ve BNB Chain Altcoinleri İnceledi! Hangileri Dikkat Çekiyor?

Zorlu geçen 2022 yılından sonra 2023’e güzel bir başlangıç yapan Bitcoin ve altcoinler güzel yükselişler kaydetti.

Ancak 2023’ün ikinci çeyreği BTC ve altcoinler için pek verimli geçmedi ve düşüşler yaşandı.

Bazıları 2023’ün ikinci çeyreğini kayıp olarak görse de BNB Chain yayınladığı ikinci çeyrek raporunda doğrulanmış akıllı sözleşmelerde bir artış olduğunu belirtti.

Bu artışın blockchain tabanlı çözümlere yönelik artan bir talebin sinyalini verdiğine dikkat çeken rapor, BNB Chain, Ethereum (ETH), Polygon (MATIC), Fantom (FTM), Avalanche (AVAX), Arbitrum (ARB) ve Optimism (OP) gibi platformların tümünün ikinci çeyrekte doğrulanmış akıllı sözleşmelerde artış kaydettiğini yazdı.

BNB Chain, doğrulanmış akıllı sözleşmelerdeki artışın, “blok zinciri ekosisteminde güvenlik, güvenilirlik ve ölçeklenebilirliğe verilen artan önemini vurguladığını ve bunun ayı piyasası koşullarına rağmen endüstrinin direncinin altını çizdiğini” söyledi.

Bunun yanında Binance Research de 2023 ikinci çeyrek raporunu yayınladı.

2.çeyreğin kripto için mütevazı bir dönem olduğunu belirten Binance Research, en çok yükselen altcoin projelerini sıraladı.

Bu noktada 10 altcoini inceleyen rapor bu altcoinlerin ikinci çeyreğinde ortalama %34 değer kazandığını belirtti.

2023 başından bu yana en çok yükselenin Solana olduğunu belirten rapor, SOL’un %89 Bitcoin’in (BTC) %83, Ethereum’un (ETH) %61, Litecoin’in (LTC) ise %52 yükseliş kaydettiğini yazdı.

Bu yükselişler karşısında Dogecoin (DOGE), BNB ve Polygon düşük performans gösterdi.


*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4