Binance Resmen Duyurdu: Bu Altcoinler Listeleniyor!

ABD’de yolu kesilen Binance, Japonya piyasasına ilk adımını attı. Yakın bir tarihte 34 altcoin Binance üzerinden Japon kullanıcılara sunulacak. Düzenleyici onay iki yıllık soruşturmanın ardından geldi.

Binance, Japonya’da kripto işlemlerini resmen başlattı

Bir yan kuruluşu olan Binance Japan, Japonya’da yeni başlattığı platformunda kullanıcılarına hizmet vermeye başlıyor. Ancak borsa, iki yıl önce Japon düzenleyiciler tarafından ülkede izinsiz faaliyet gösterdiği konusunda uyarılmıştı. Japonya’daki mevcut müşteriler, 14 Ağustos’tan itibaren Binance Japan üzerinden al/sat işlemleri yapabilecekler.

Kullanıcılar, Binance Japan’da spot ticarete erişebilecek, ürünler kazanabilecek ve NFT pazarına da erişim sağlayabilecekler. Ayrıca, Binance Smart Chain’in Japonya’da ilk kez kullanıma sunulan yerel tokeni BNB dahil olmak üzere 34 token ticareti yapma imkanına sahip olacaklar.

İşte Japonya kullanıcılara açılan o 34 altcoin

Binance resmi duyuruda ilk etapta 34 kripto para birimi ile işlemlerini başlatacağını bildirdi. BTC ile söz konusu altcoinler:

  1. BTC – Bitcoin
  2. ETH – Ethereum
  3. BNB – BNB Coin
  4. ADA – Cardano
  5. ALGO – Algorand
  6. ASTR – Astronaut
  7. ATOM – Cosmos
  8. AVAX – Avalanche
  9. AXS – Axie Infinity
  10. BAT – Basic Attention Token
  11. BCH – Bitcoin Cash
  12. CHZ – Chiliz
  13. DAI – Dai
  14. DOGE – Dogecoin
  15. DOT – Polkadot
  16. ENJ – Enjin Coin
  17. ETC – Ethereum Classic
  18. IOST – IoTeX
  19. JASMY – Jasmine Token
  20. LINK – Chainlink
  21. LTC – Litecoin
  22. MATIC – Polygon
  23. MKR – Maker
  24. ONT – Ontology
  25. QTUM – Qtum
  26. SAND – The Sandbox
  27. SHIB – Shiba Inu
  28. SOL – Solana
  29. TRX – TRON
  30. XEM – NEM
  31. XLM – Stellar
  32. XRP – Ripple
  33. XTZ – Tezos
  34. ZIL – Zilliqa

Onay iki yıllık soruşturmanın ardından geldi

İki yıl önce Binance, Japon düzenleyiciler tarafından ülkede izinsiz faaliyet gösterdiği konusunda uyarılmıştı. Ülkeye girişi geçen yıl başlattığı bir arka kapı hamlesiyle başladı. Kriptokoin.com olarak aktardığımız Binance hamlesi o zamanlar özellikle Japonya bağlantılı altcoin fiyatları üzerinde etkili oldu.

Lider borsa geçen yıl Kasım ayında düzenlemeye tabi kripto borsası Sakura Exchange BitCoin’i (SEBC) satın aldı. Bu arada, Coinbase ve Kraken, “piyasa koşulları” gerekçesiyle son aylarda Japonya’daki operasyonlarını durdurmuşlardı. Ancak Japonya’nın politika yapıcıları Web3 ile ilgili daha fazla politika üzerinde çalıştıklarını bildiriyorlar.

Haziran ayında Binance, ABD’deki SEC ve CFTC davalarının ardından çoğu ülkede zorluklarla karşılaştı. Özellikle Avrupa, XMR gibi gizlilik coin’lerinin satışını durdurmaya zorladı. Borsa şu anda SEC ile yasal mücadele veriyor. En son gelişmelerde, CFTC davasına karşı bir ret dilekçesi sunuldu. Son olarak, Nijerya Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Binance’i ülkesinde yasa dışı etmeye karar verdi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster


source site-1