Binance Listeli Bu Altcoin Balina Hareketiyle Sert Yükseldi!

Bitcoin ve altcoin dünyasında kripto para birimlerinin ani yükselişleri ve inişleri her zaman dikkat çeker. Özellikle ayı sezonunun yaşandığı bir aşamada etkili artışların olması manşetler süsler. Şimdi böyle bir gelişme var. Ayrıntılara bakalım.

Binance listeli Bella Protocol hızlı yükseliyor

Binance’te listelenen bir altcoin olan Bella Protocol’ün (BEL) fiyatı şaşırtıcı bir şekilde ani bir artış yaşadı. BEL’in fiyatındaki ani sıçrama kripto para topluluğunda merak uyandırdı. Peki bu beklenmedik fiyat hareketinin ardındaki sebepler neler? Bu hareketin ardında bir balina olduğu şeklinde yorumlar söz konusu. Ancak balinanın kimliği ile ilgili bilgi son anda paylaşıldı.

Bella Protocol (BEL), 2020 yılında Binance Launchpool’un öncü projesi olarak ilk çıkışını yaptı. Başlangıcından bu yana kripto para meraklıları tarafından yakından takipte. Son zamanlarda, altcoin BEL’in fiyatı 0,50 dolardan 0,62 doların üzerine ani bir artışla önemli bir dalgalanma gösterdi. Diğer taraftan %19’luk etkileyici bir artışa işaret etti. Bu yazının yazıldığı sırada 0,612 dolardan işlem görüyor.

DWF Labs’ın altcoin BEL fiyatı üzerindeki etkisi mi var?

BEL’in fiyatındaki ani artışın ardındaki neden merak konusu. Buna göre, kripto alanında önde gelen bir piyasa yapıcı olan DWF Labs’ın dahil olduğu bir işlem gündeme geliyor. Fiyat artışının da bundan kaynaklı olduğu görüşler arasında yer alıyor. Dalgalanmadan yaklaşık bir saat önce DWF Labs, Binance’e 0,51 dolar fiyattan 3,9 milyon BEL tokeni yatırdı. O sırada bu para yatırma işlemi 2 milyon dolar değerinde BEL tokenine denk geliyordu. DWF Labs’ın bu fiyat artışından önce tokenlarını borsada listelediğini belirtmek gerekiyor. Şirket elindeki tokenleri mevcut piyasa fiyatlarından satmayı tercih ederse önemli ölçüde gelir elde edecek. Buna göre yaklaşık 350.000 $ gibi önemli bir kâr elde edecek.

Bununla birlikte, hikayenin ilgi çekici bir yanı daha var.DWF Labs tarafından tutulan altcoin BEL tokenlerinin yaklaşık iki saat önce şirkete aktarılmış olması dikkat çekiyor. Buna göre bu transferin Bella Protocol Kullanıcı Geliştirme Fonu’ndan gelmiş olmasıdır. Bu gelişme, DWF Labs’in daha önce BEL tokenlerine yatırım yaptığına işaret ediyor. Diğer taraftan kriptokoin.com olarak baktığımızda son transferin bu yatırım karşılığında olabileceğini gösteriyor. Kripto para topluluğu bu gelişmeleri yakından takip ediyor. Ayrıca daha fazla bilgi ortaya çıktıkça hareketin kaynağını da bulmuş oluyor. DWF Labs’ın BEL’in fiyatındaki ani artışta önemli bir rol oynayıp oynamadığı daha net hale gelecek.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-2