Binance El Salvador’u Lisanslı İlk Bitcoin Borsası Oldu!

El Salvador, Bitcoin‘i yasal para birimi olarak kabul ederek bir imza attı. El Salvador, bu kararının ardından BTC ve kripto paralara olan desteğini alımlarıyla da destekledi.

Bu noktada El Salvador, Binance’e kripto lisansı verdi.

Binance yaptığı açıklamada El Salvador’da iki lisans alarak ülkedeki “ilk tam lisanslı” kripto borsası olduğunu söyledi.

Binance, El Salvador Merkez Bankası tarafından verilen Bitcoin Hizmet Sağlayıcı (BSP) lisansı ve El Salvador Ulusal Dijital Varlıklar Komisyonu tarafından verilen ilk geçici olmayan Dijital Varlık Hizmet Sağlayıcı (DASP) lisansı olmak üzere iki lisans aldı.

Binance Latin Amerika Başkanı Min Lin şu açıklamada bulundu:

“Binance, kripto ve blok zincir endüstrisi için küresel standartları desteklemek üzere dünyanın dört bir yanındaki düzenleyici kurumlarla iş birliği içinde çalışmaya devam ederken, bu lisansı almaktan onur duyuyoruz.

Bu duyuru, ekibimizin tüm bilgileri sağlamak ve ajansların gerektirdiği gerekli durum tespiti yapmak için aylarca özveriyle çalışmasının ardından gelir ve Salvador pazarına ve kullanıcılarımıza olan bağlılığımızı gösterir.

Merkez Bankası’na ve Ulusal Dijital Varlıklar Komisyonu’na minnettarız. Blockchain teknolojisinin benimsenmesi, El Salvador’da güvenlik ve yeniliğin tamamlayıcı varlıklar olduğunu kanıtlayan gelişen bir sektör yarattı.

Şimdi, Binance’e düzenleyici lisans veren dünyanın dört bir yanındaki ülkeler arasına katılıyor.”

Binance El Salvador’dan önce Fransa, İtalya ve Dubai dahil olmak üzere dünya çapında 18 pazarda lisans almış durumda.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4