Binance Duyurusuyla Bu Altcoin İçin Açık Pozisyonlar Patladı!

Binance, 4 Ağustos’ta Esnek ve VIP Kredi hizmetlerine 22 altcoin daha ekledi. Bunlardan biri, adının ‘teminatlandırılmış varlık’ olarak temize çıkmasıyla açık pozisyonlarda patlama yaşıyor.

Binance listesi, durgun altcoin’leri tekrar hareketlendirdi

Binance’in ödünç verilebilir varlıklar listesi, geçtiğimiz günlerde 22 yeni tokenin gelmesiyle arttı. Kriptokoin.com olarak resmi duyurunun ayrıntılarına bu yazıda yer verdik.

Bunların arasında, son 24 saat içinde açık pozisyondaki çarpıcı artışın gösterdiği üzere, Shiba Inu da var. Görünüşe göre altcoin yatırımcıları haberi satın almak için borsalara hücum ediyor.

Binance üzerinde açık olan SHIB short-long pozisyonları zirve yaptı

Yukarıdaki grafiğe göre, yatırımcılar arasındaki toplam SHIB pozisyonları, hem short hem de long pozisyonları kapsayan açık pozisyon ile 10 milyara ulaştı. Hâlâ açık olan bu çok sayıda sözleşmeyle, sermaye akışı devam ederken piyasa katılımcıları piyasayı yakından izleyecek.

Shiba Inu fiyatı, yazının yazıldığı an itibariyle son 24 saate göre %7 yükseliyor, 24 saatlik işlem hacmi %70 arttı. Böylece SHIB piyasası daha fazla kazanç beklentisiyle aktif hale geldi. Tarihsel olarak, sürekli bir fiyat artışıyla birlikte açık pozisyondaki bir artış, bir yükseliş trendini teyit ediyor.

Shib Inu fiyat tahmini, altcoin boğaları hangi seviyeleri bekliyor?

SHIB, şu anda 0.000009713 dolardan işlem görüyor. Boğalar piyasaya öncülük ederken uzun bir yeşil çubuk sergiliyor. Mevcut seviyelerin üzerinde artan alıcı momentumu, SHIB’nin 0,00000840 ve ardından 0,00000927 dolara çıktığını görebilir.

Aşırı boğa durumda, SHIB fiyatının 0,00000987 dolar bölgesine ulaşması söz konusu. Böyle bir hareket, mevcut seviyelerin üzerinde %12’lik bir artış anlamına gelecek. Teknik indikatör tarafında, RSI, histogramlar pozitif bölgedeyken, Awesome Osilatörlerin (AO) duruşu desteklemesiyle yükselen momentumu öne sürerek kuzeye doğru hareket ediyor.

Öte yandan, long pozisyonlar 0,00000927 dolarda tasfiye ediliyor. Bu nedenle, ralli kar alımıyla kesintiye uğrayabilir. Ardından gelen satış baskısı, SHIB fiyatının 0,00000840 dolardan 100 günlük EMA’nın altına düşmesine neden olacak. 0.00000800 dolar ile yükseliş trendi çizgisi arasındaki birleşme desteğinin altında kesin bir kırılma, yükseliş görünümünü geçersiz kılacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-2