Binance Destekli Bu Altcoin Beklentileri Aştı! ATH Yaptı

Binance Launchpad ile çıkış yapan ve hızlıca Binance listesinde yer bulan Cyberconnect (CYBER), tekrar harekete geçti. Özellikle Güney Kore’de hacim toplayan altcoin, bugün 15 doların üzerinde yeni zirvesini kaydetti.

CYBER, altcoin piyasasının kazançlarına öncülük ediyor

Geçen ayın ilk gününde Binance Launchpad ile çıkış yapan Cyberconnect (CYBER), 15 Ağustos’ta Binance üzerinde işlemlere açıldı. Altcoin fiyatı o gün saatler içinde 7x değer kazandı. 11 dolar ile ATH yapan CYBER, bugün bazı borsalarda 15 dolar ile yeni zirvesini belirledi.

Coingecko’dan alınan veriler, CYBER fiyatının diğer borsalarda 10 dolar ile ATH yaptığını gösterirken, Upbit’de farklı bir zirve ortaya çıkıyor. Güney Koreli altcoin yatırımcılarının yoğun ilgisi, CYBER fiyatının yerel borsada 15 dolara kadar tırmanmasına neden oldu. CYBER şu anda diğer borsalarda ATH seviyesinin hemen altında 10.01 dolardan işlem görüyor.

CyberConnect, geliştiricilerin multi-chain sosyal uygulamalar oluşturmasına yardımcı olan yeni bir Web3 platformudur. Son 48 saat içinde değeri iki katına çıktı. Ancak yeni altcoin güçlü performansını sürdürebilir mi, yoksa erken umut vaat eden birçok Web3 projesi gibi bir kenara mı düşecek? Analistler bu konuda bölünmüş durumda.

CYBER için sırada ne var?

Binance Launchpool mezunu olan CyberConnect, bu yılın başındaki lansmanından beri istikrarlı bir şekilde ilgi görüyor. Ancak bu haftaya kadar piyasa performansı zayıftı. Daha önce 4,00 doların üzerine çıkmayı başaramayan altcoin, 29 Ağustos’ta 8,00 dolara fırladı. O zamandan beri yükselmeye devam etti.

Heyecan verici 48 saatin ardından yatırımcılar altcoin fiyatının ne kadar ileri gidebileceğini merak ediyor. Şimdiden 10 dolarlık dönüm noktasının aşılması, Upbit’de olduğu gibi 15 dolarlık zirve için beklentileri yükseltiyor.

Altcoin, usta analistlerin tahminlerini de geride bıraktı

Çarşamba günü YouTube kanalı CryptoCache’ın analisti, CyberConnect’in 10,00 dolara yaklaşabileceğini tahmin etti. Altcoin bu fiyatı 48 saat gibi kısa bir süre içinde geride bıraktı. Analist, likidite seviyelerinin analizine dayanarak, “Fiyat hareketinin 9,50 dolar aralığına çıkması mantıklı olacaktır” dedi. Ancak düşüş durumunda CYBER’in bir sonraki dalgada 5,30 ile 6,50 dolar arasına düşebileceği konusunda uyardı.

İleriye dönük olarak, bazı popüler altcoin fiyat tahmincileri yıl sonundan önce daha fazla kazanç bekliyor. Örneğin CoinCodex, altcoin için 2023’ü 8,23 ile 10,00 dolar arasında kapatabileceğini öngörüyor. Bu arada Teleagon daha iyimser. Bu platform altcoin fiyatının önümüzdeki dört ay içinde 12,86-18,62 dolar arasına ulaşacağını tahmin ediyor. Fakat, bu ralli yüklüce CYBER tutan şirketlerin kar alımlarıyla sekteyeuğrayabilir.

Örneğin, Perşembe öğleden sonra büyük bir CYBER balinası önemli miktarda tokenı Bithumb kripto borsasına taşıdı. Data Nerd’in gözlemlediği gibi, aktarılan CYBER’i ​​satması durumunda ilk yatırımını iki katına çıkaracak bir Web3 yatırım şirketi olan DWF Labs tarafından borsaya yaklaşık 40.000 token yatırıldı. Kriptokoin.com olarak gelişmenin ayrıntılarına bu yazıda yer verdik.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-2