Binance CEO’sundan Bu Altcoinler İçin Son Dakika Açıklaması!

Binance CEO’sundan bugün önemli açıklamalar geldi. Açıklamaların odağında özellikle stablecoinler var. Detaylara bakalım.

Binance ve yeni listeleme planları

Binance CEO’su Changpeng Zhao platformunda daha fazla stablecoin listeleme planlarını açıkladı. Yeni stablecoin First Digital USD (FDUSD) 26 Temmuz 2023’te borsada listelenmişti. Buna ek olarak, platformun ABD Doları bazlı başka bir stablecoin eklemeye hazırlandığını söyledi. CZ, en büyük USD stablecoin olan USDT’nin mali kayıtları söz konusu olduğunda şeffaflık eksikliğini eleştirmişti.

Pazartesi günü bir topluluk oturumunda konuşan Binance CEO’su önemli açıklamalar yaptı. USDT stablecoin’in büyük bir piyasa değerine sahip olmasına rağmen henüz bir denetim raporu sunmadığını söyledi. Etrafındaki risk ve belirsizlik nedeniyle bir tür kara kutu gibi olduğunu belirtti. USDT yine de açık ara en büyük stablecoin. Binance CEO’su Paxos ortaklığının da aynı sorunu çözmeyi amaçladığını açıkladı. Şubat 2023’te New York Finansal Hizmetler Departmanı, Paxos’a dolara sabitlenmiş stablecoin BUSD’den daha fazlasını yaratmayı bırakmasını emretmişti.

Dafa fazla stablecoin desteği

Binance CEO’su bu noktada Paxos ortaklığıyla ilgili olarak BUSD basımının durdurulduğunu belirtiyor. Ayrıca birden fazla stablecoin’i desteklediklerini vurguluyor. Daha fazla merkezsizlik fikrini desteklemek için şu anda farklı bölgelerde birden fazla başka ortakla çalışıyorlar. CZ, kripto borsasının algoritmik bir stablecoin başlatmak için çalıştığını açıkladı. CZ, stablecoinlerle ilgili yasal riskleri göz önünde bulunduruyor. Buna göre stablecoinlerde mümkün olduğunca çok bahis oynamayı planladıklarını açıkladı.

CZ, Yapılacak en iyi şeyin, farklı stablecoin türlerini çeşitlendirmek olduğunu vurguluyor. Ayrıca hangilerinin düzenleyici zorluklardan kurtulduğunu görmek olduğunu da sözlerine ekledi. Binance CEO’su ayrıca stablecoinlerin farklı risk özelliklerine sahip olmaya devam ettiği konusunda uyardı. Stablecoin ihraççıları için mali kayıtlar konusunda şeffaf olmak çok önemlidir. Bu arada, Tether son üç aylık raporunda fazla rezervlerde 850 milyon dolarlık bir artış olduğunu gösterdi. Konsolide varlıkların konsolide yükümlülüklerini aştığını da ekledi.

Binance’de stablecoinler için gelecek planları

Binance CEO’su CZ, lider stablecoin olan USDT’nin şeffaflığıyla ilgili endişelere rağmen platformdaki stablecoin teklifini genişletme planlarını açıkladı. Binance, birden fazla stablecoin projesiyle ortaklıklar keşfediyor. Diğer taraftan algoritmik bir stablecoin başlatmayı düşünerek, stabilcoinlerle ilişkili yasal riskleri azaltmaya çalışıyor.

Kriptokoin.com olarak baktığımızda kripto piyasası gelişmeye devam ederken Binance, büyüyen stabilcoin piyasasında istikrar ve güven sağlamak için değişen düzenlemelere uyum sağlayacak ve yenilikçi çözümler keşfedecek şekilde kendini konumlandırıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster


source site-2