Binance CEO’su Changpeng Zhao, Bir Kripto Para Projesi Hakkında Kullanıcıları Uyardı: “Alakamız Yok”

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, dolandırıcılık olduğundan şüphelenilen AlphaGPT adlı bir kripto para projesiyle bağlantılı spam botları tarafından rahatsız edildiğini açıkladı.

Pazartesi günü attığı bir tweet’te Zhao, AlphaGPT’nin ne olduğu hakkında hiçbir fikri olmadığını ve bunu ilk kez dün Twitter’da bir spam yorum içinde gördüğünü söyledi. Birçok hesap üzerinden spam yapan çok sayıda bot varmış gibi göründüğünü ve bunların sürekli Binance hakkında konuştuklarını da sözlerine ekledi.

Bununla birlikte, bazı kullanıcılar AlphaGPT’nin yatırımcıları çekmek için sahte yorumlar ve referanslar kullanan bir Ponzi şeması olduğunu iddia ediyor.

Dikkat çekmek amacıyla sürekli olarak Binance ve CZ’yi etiketleyen bot gönderileri nedeniyle bu iki konu Twitter üzerinde trend topic haline gelmişti.

CZ, geçmişte yaptığı açıklamasında ne Binance’in ne de kendisinin hiçbir projenin reklamını yapmayacağını ve sürekli olarak gönderi ve yorumlarda projelerinin listelenmesini isteyen geliştiricilerin projelerinin listelenme olasılığının düştüğünü söylemişti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5