Binance Bu Altcoin’e Milyonluk Yatırım Yaptı! Sıçradı!

Binance‘in yatırım kolu Binance Labs, Temmuz sonunda hack kurbanı olan bir altcoin projesine destek verdi. 5 milyon dolarlık yatırım, fiyat açısından güçlü bir toparlanmaya yol açtı.

Binance Labs, hack kurbanı olan bu altcoin projesine yatırım yaptı

Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere Curve Finance (CRV), 30 Temmuz’da ciddi bir hack olayının merkezinde yer aldı. CRV fiyatı yaşananların ardından bir noktada %75 değer kaybetti. Bu düşüş, kurucusu Michael Egorov’un vadeli pozisyonlarını tasfiye riskli ile karşı karşıya bıraktı. Justin Sun ve DWF Labs gibi piyasa oyuncuları ilk yardım eli uzatanlar oldu.

Sıcak bir gelişmede, Binance‘in yatırım kolu olan Binance Labs, Curve Finance projesine 5 milyon dolarlık yatırım yapacağını duyurdu. Lider borsa, resmi duyuruda altcoin projesine yönelik desteğini de ifade etti.

CRV fiyatı yükselişe geçti

Curve Finance’in yerel tokeni olan CRV, son zamanlarda yoğun toparlanma mücadelesi veriyor. Daha önce OTC yoluyla yüklü miktarda likidite sağlayan Justin Sun gibi aktörler, fiyatın bir miktar toparlanmasına yardımcı oldu. Binance Labs yatırımı da CRV fiyatına %5’in üzerinde yükseliş getirdi. Fakat, ralli kısa solukluydu ve altcoin günün başlangıç seviyelerine geri döndü.

Binance, DeFi sektörüne yönelik desteğini ifade etti

Binance’in yatırım kolu, yatırım duyurusunda DeFi sektörünün geleceğini şekillendirme çabalarını da vurguladı. Binance’in Kurucu Ortağı ve Binance Labs’ın Başkanı olan Yi He, destek hamlesine yönelik şunları söyledi:

Curve, en büyük stableswap olarak DeFi’nin önemli bir protokolüdür ve 2023 yılında sektörün istikrarlı büyümesine katkıda bulunmuştur. Protokolü etkileyen son olaylar göz önüne alındığında, Binance Labs olarak yatırımımız ve stratejik işbirliğimizle Curve’a tam destek sağladık. Bu işbirliğini bir başlangıç noktası olarak görüyor ve DeFi ekosisteminin büyümesini daha da ileriye taşımayı dört gözle bekliyoruz.

Bu arada, Curve’nin kurucusu Michael Egorov, “BNB Chain, DeFi alanında güçlendi. Mevcut ve gelecekteki Curve ürünlerini çeşitli ağlarda kullanabilecek konumdalar. DeFi ekosistemi üzerinde işbirliği yaparak inovasyonu ve büyümeyi birlikte teşvik etmeyi dört gözle bekliyoruz” dedi.

Binance Labs Hakkında

Binance’in girişim sermayesi kolu ve hızlandırıcısı olan Binance Labs, şu anda 9 milyar doların üzerinde değere sahip. Portföyü, altı kıtada 25’ten fazla ülkeden 200 projeyi kapsıyor. Ayrıca, yatırım getirisi oranı 10 katın üzerinde. Binance Labs’ın portföyündeki 50 projenin, launchpad programlarından geçen projeler olduğunu belirtelim. Altcoin Buzz analistleri, bugün yeni bir listede bu projelerin 10x potansiyelinden bahsetti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1