Binance, Bu Altcoin İçin Duyuru Yaptı: Fiyat Uçuşa Geçti!

Binance Futures, kullanıcı deneyimini geliştirmeyi ve piyasa risklerini yönetmeyi amaçlayan bir hamle yaptı. USDⓈ-M AMBUSDT kalıcı vadeli işlem kontratlarında kaldıraç ve marjin kademelerinde yakında bir ayarlama yapılacağını duyurdu. Ayarlama, bugün sabah saatlerinde faaliyete geçti. Bu sırada, altcoin AirDAO’nun (AMB) fiyatı sıçrama yaşadı. İşte detaylar…

Binance, yeni bir altcoin duyurusu yaptı

Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz gibiişlem hacmi ile en büyük kripto borsası olan Binance, yeni duyuru yaptı. AMBUSDT kalıcı vadeli işlem kontratlarında bazı değişimler yapacak. Yatırımcıların ve traderların değişiklikleri öğrenmeleri ve olası likidasyon risklerini azaltmak için pozisyonlarını ve kaldıraçlarını ayarlamayı düşünmeleri tavsiye edilmekte. Ayrıca, USDⓈ-M AMBUSDT sözleşmesi için sınırlandırılmış fonlama oranı çarpanı 0,75’ten 1’e yükseltilmiştir. Bu ayarlama, sözleşme için fonlama oranlarında istikrar sağlamayı amaçlamaktadır. Sözleşmedeki değişimleri aşağıdaki ekran görüntüsünde bulabilirsiniz:

AMB tokenın fiyatı sıçradı

Bu sırada, 28 Ağustos’ta AMB tokenı piyasa verilerine göre kayda değer bir değer artışına tanık oldu. Bu fiyat artışının Binance’teki düzenleme ile ilgili olup olmadığı bilinmemekte. AirDAO ekosistemiyle ilişkili olan token, hafif bir geri çekilme yaşamadan önce günün erken saatlerinde 0,01244 dolara yükseldi. Son veriler itibariyle altcoin, 24 saatlik yüzde 66,67’lik bir artışı yansıtacak şekilde 0,01085 dolardan işlem görüyor. Bu ekosistem, kullanıcılara AirDAO platformuyla etkileşim kurmaları için birleşik bir giriş sağlıyor. AirDAO, ürün stratejisini Blockchain teknolojisiyle birleştirerek Web3 ortamında tüketici merkezli bir deneyim sunmayı hedefliyor.

AMB’nin 28 Ağustos’taki değer dalgalanmaları, kısa zaman dilimleri içinde hızlı fiyat hareketlerinin meydana gelebildiği kripto para piyasasının dinamik doğasını hatırlatıyor. Daha geniş Blockchain ekosistemi gelişmeye devam ediyor. Bu sırada, AirDAO gibi projeler kullanıcı deneyimlerini geliştirmek için merkezi olmayan teknolojilerden yararlanan yenilikçi çözümlerin geliştirilmesine katkı sağlıyor.

AirDAO nedir?

AirDAO, kullanıcılara ucuz işlem maliyetleri ile hızlı, güvenli, kullanımı kolay bir ekosistem sağlayan, topluluk tarafından yönetilen merkezi olmayan bir layer-1 Blockchain’dir. AMB-NET, FirepotSwap, zincirler arası işlemler için köprü, AirDAO staking platformu ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli ürünler sunmaktadır. AirDAO ekosistemi, zincir içi transferler, stake etme, node’ları teşvik etme ve yönetişim amaçları için kullanılan yerel token AMB tarafından desteklenmektedir.

Yarın, Bu 23 Altcoin İçin Kritik: İşte Olacakların Listesi!

AirDAO, 15 Eylül 2022’de resmi olarak başlatılan Ambrosus ağının yeniden markalanmış bir versiyonudur. Üç Blockchain meraklısı, Angel Versetti, Gavin Wood ve Stefan Meyer tarafından ortaklaşa kurulmuştur. Angel Versetti, Bitcoin’in başlangıcından bu yana Blockchain endüstrisinde yer almaktadır. Google, Tesla gibi ünlü şirketlerde çalışmıştır. Diğer yandan Stefan, Nestlé Research ve MHM Microtechnique’te 25 yılı aşkın Ar-Ge deneyimine sahip güvenli bir IOT ve Blockchain mimarıdır.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1