Binance Bu Adımı Attı! Piyasada Endişeler Tavan Yaptı

Önde gelen bir kripto para borsası olan Binance hamle yaptı. Kısa bir süre önce sıfır ücretli Bitcoin alım satım programını yenileme planını açıkladı. Mart ayında işlem hacminde %90 oranında önemli bir düşüşe yol açan benzer bir hamle bu. Buna göre paralellik gösteren düzenleme, 7 Eylül’de yürürlüğe girecek.

Binance ve sıfır ücretli Bitcoin ticaretinde değişiklikler

Binance, resmi açıklamasında önemli bir ayrıntıya yer veriyor. Bitcoin TrueUSD spot ve marjin ticaret çifti için sıfır ücretli ticaret modelindeki değişikliğin altını çiziyor. Daha önce, yatırımcılar TUSD çiftleriyle BTC ticareti yaparken hem alıcı hem de satıcı olarak ücret ödemeden işlem yapabiliyordu. Ancak, 7 Eylül’den itibaren, kullanıcının VIP seviyesine göre değişen standart bir alıcı ücreti uygulamaya konulacak.

Değişikliğe rağmen, BTC/TUSD spot ve marjin işlem çifti kullanılarak gerçekleştirilen Bitcoin işlemleri için sıfır maker ücreti uygulanmaya devam edecek. Ayrıca, bu çiftle ilişkili işlem hacmi VIP kademe hesaplamalarında ve Likidite Sağlayıcı programlarında dikkate alınacak. BNB indirimleri, yönlendirme iadeleri ve diğer ücret ayarlamaları da BTC/TUSD işlem hacimleri için geçerli olacak.

Piyasa etkileri ve değişimler

TUSD için sıfır ücretli Bitcoin alım satım programını değiştirme kararı önemli. Stablecoin’in endişeler nedeniyle azalan desteğine ilişkin soruları gündeme getiriyor. Bu değişim potansiyel olarak piyasa ayarlamalarına ve yenilenen satışlara yol açacak. Bu durum Binance hamlesinin bir endişe olarak piyasaya yansımasına neden oluyor.

Binance, Kullanıcılarını Uyardı: Buna Dikkat Edin!

Kullanıcıların, FDUSD spot ve marj ticaret çifti aracılığıyla Bitcoin ticareti için sıfır yapıcı ve alıcı ücretiyle karşılaşmaya devam edecek olması dikkat çekici.

Binance hamlesinin işlem hacimleri üzerindeki etkisi

BTC/TUSD ve BTC/USDT çiftleri tarihsel olarak Bitcoin ticareti için popüler seçenekler. Ayrıca toplam işlem hacminin sırasıyla %11 ve %7’sini oluşturuyor. Binance’in sıfır ücretli Bitcoin alım satımı için münhasır alım satım çifti olarak BUSD’den TUSD’ye geçmesi, daha önce Tether (USDT) çiftlerinin alım satım hacminde önemli bir düşüşe neden olmuştu. Ancak bu yeni güncelleme dikkatleri TUSD’den farklı bir stablecoin’e çeviriyor. İşlem hacmine göre ilk 10 Bitcoin çifti arasında yer almayan FDUSD stablecoin’e yöneltiyor. Piyasa değeri şu anda 324 milyon dolar seviyesinde yer alıyor.

Dikkat: Binance Bu 18 Altcoin İçin Duyuru Yaptı!

Binance sıfır ücretli Bitcoin alım satım ayarlamasına devam ediyor. Piyasa katılımcıları alım satım dinamiklerindeki ve genel hissiyattaki olası değişimleri yakından izliyor. Kriptokoin.com olarak baktığımızda Binance’in sıfır ücretli Bitcoin alım satım programını değiştirme kararı dikkat çekiyor. Buna göre Binance hamlesi, piyasa tepkileri ve stablecoin tercihleri hakkında tartışmalara yol açıyor. Bu değişim, alım satım teşvikleri, kullanıcı davranışının altını çiziyor. Ayrıca kripto para alım satım platformlarının gelişen manzarası arasındaki karmaşık etkileşimin altını çiziyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1