Binance Bu 18 Altcoin İçin Duyuru Yaptı!

Dev kripto borsası Binance, borsada işlem gören 18 altcoin için işlem paritelerinde tik boyutunu değiştirdi. Binance, bahse konu değişikliklerin 17 Ağustos’tan itibaren geçerli olacağını açıkladı.

Binance, 18 altcoin için işlem paritesinde tik boyutunu değiştirdi

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, kripto para borsaları gerek görmeleri halinde işlemlerin tik boyutlarını değiştirirler. Bu doğrultuda dünyanın en büyük kripto borsası Binance, 29 altcoin işlem paritesinde değişiklik yaptı. Borsa yaptığı açıklamada, değişikliğin amacının, ‘piyasa likiditesini artırmak ve alım satım deneyimini iyileştirmek’ olduğunu söyledi. Bu bağlamda Binance, aşağıdaki işlem paritelerinde değişikliğe gitti:

ALCX/BTC, ALICE/BTC, BAKE/BNB, BAND/BTC, BETA/ETH, CRV/BUSD, CRV/ETH, CRV/USDT, DF/USDT, FLUX/BUSD, FLUX/USDT, MULTI/BTC, MULTI/BUSD, MULTI/USDT, PROM/BUSD, PROM/USDT, PSG/BUSD, PSG/USDT, PUNDIX/BUSD, PUNDIX/USDT, REEF/TRY, RUNE/BNB, RUNE/BTC, RUNE/ETH, SCRT/BUSD, SCRT/USDT, TFUEL/USDT, TRB/BTC, WIN/BRL

Binance 29 işlem paritesinde tik boyutunu ‘1 tik’ kaydırdı

Kripto para borsası, 29 altcoin işlem paritesindeki tik boyutunu, yani birim fiyattaki minimum değişikliğe, yönelik ayarlamaları 17 Ağustos TSİ 10’da tamamlayacağını belirtti. Borsa, aşağıdaki listede yer alan işlem paritelerinde tik boyutunu ‘1 tik’ kaydırdı. Binance, tüm spot alım satım paritelerinin tik büyüklükleriyle ilgili ayrıntılı bir liste paylaştı.

Altcoin

Kripto para borsası, ayarlamaların spot ticareti ve diğer ilgili işlevleri etkilemeyeceği konusunda müşterilerine güvence verdi. Değişikliğe ilişkin olarak kullanıcıları aşağıdaki hususlar konusunda bilgilendirdi:

  • API üzerinden tik boyutu da değişecek. API kullanıcıları en son tik boyutu için GET /api/v3/exchangeInfo adresini kullanabilir.
  • Tik boyutu güncellemesi mevcut spot emirleri etkilemeyecek. Tik boyutu güncellendikten sonra, güncellemeden önce verilen emirler orijinal tik boyutu ile eşleştirilmeye devam edecek.
  • İşlemleriniz üzerinde gereksiz etkilerden kaçınmak için lütfen işlem stratejilerinizi buna göre ayarlayın.
Altcoin

Binance’in son raporu bu altcoin için yeni endişelere yol açtı!

Binance’in en son rezerv kanıtı (PoR) raporu, Silvergate Bank’ın çöküşünden sonra USDC rezervlerinin tükenmesinin ardından incelemeye alındı. Borsanın kullanıcı varlıklarıyla olan ilişkilerinde şeffaflığı göstermek amacıyla 1 Ağustos’ta yayınlanan rapor, Brian Armstrong’un şirketin son kazanç çağrısındaki esprili yorumuyla sosyal medya alanlarında tartışmalara yol açtı. Rapora göre, borsanın USDC bakiyesi 1 Mart ile 1 Nisan 2023 tarihleri arasında 3,4 milyar dolardan 23,9 milyon dolara düştü.

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, Binance’in USDC ile Binance USD (BUSD) takasını Eylül 2022’de uygulamaya başladı. Bu da USDC ihracının azalmasına yol açtı. Ancak, o sırada borsa makul miktarda stablecoin tutmaya devam etti. On-chain veriler, borsanın Silvergate Bank’ın çöküşünden ve ardından stablecoinin de-peging’inden sonra USDC rezervini Ethereum (ETH) ve Bitcoin’e (BTC) dönüştürmeye başladığına işaret ediyor. Aleksandar Djakovic Twitter hesabından yaptığı açıklamada, borsanın 12 Mart ve 1 Mayıs tarihleri arasında yaklaşık 3,5 milyar dolar karşılığında 100.000 BTC ve 550.000 ETH satın aldığını belirtti. Bunun da azalan altcoin (USDC) rezerviyle aynı değerde olduğunu kaydetti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1