Binance Bu 16 Kripto Para Projesine Yatırım Yaptı! İşte Liste

Binance’in girişim sermayesi kolu ve hızlandırıcısı olan Binance Labs, kripto piyasasında yaptığı yatırımlarla gündeme geliyor. BinanceLabs, 2018’den bu yana 25 ülkeden 200’den fazla projeye yatırım yaptı. Ayrıca Binance Labs Kuluçka Programı aracılığıyla Polygon, Perpetual Protocol ve Dune Analytics de dahil olmak üzere Web3’e özgü 50’den fazla projeyi kuluçkaya yatırdı. Dev kripto borsası, 16 projeyle bu yıl da yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Binance Labs’tan DeFi projesi Radiant’a 10 milyon dolarlık yatırım

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, dünyanın önde gelen kripto borsası Binance’in risk sermayesi kolu Binance Labs, yaklaşık iki hafta önce, merkezi olmayan kripto borç veren Radiant Capital’e (RDNT) 10 milyon dolar yatırım yaptı. Radiant, DeFi ekosistemini kuşatan parçalı likiditeyi üstlenerek bu hedefi pazara getiriyor. Platform, kullanıcıların herhangi bir Blockchain boyunca borç almak ve borç vermek için bir köprüleme yeniliğinden yararlanmasına olanak tanıyarak bunu teşvik ediyor. Bu arada geliştiricileri, Radiant’ın borç verme ve borç alma protokolünü, LayerZero üzerine inşa etti. LayerZero’nun Binance Labs’in portföy şirketlerinden biri olduğunu belirtmek gerekiyor.

Dev borsa, beş olağanüstü projeye yatırım yaptı

Binance’in girişim sermayesi ve kuluçka kolu olan Binance Labs, Haziran ayında, ünlü Kuluçka Programı’nın 5. Sezonunda en iyi performans gösteren projelere yatırım yaptığını duyurdu. Kuluçka Programının 5. sezonunun doruk noktası, Sezon 5 grubunun projelerini sektör liderlerine ve yatırımcılara sunma fırsatı bulduğu Build The Block etkinliği oldu. Sonuç olarak Binance Labs, aralarında Bracket Lab, DappOS, Kryptoskatt, Mind Network ve zkPass’in de bulunduğu beş istisnai projeye fon sağladı.

Binance’ın programına 900’den fazla kripto para projesi başvuru yaptı. Ancak programa, toplam başvurunun %2’sinden azını oluşturan seçkin bir grup katıldı. Sezon boyunca katılımcılar, ekosistemden özel kaynaklar ve sektör liderleriyle ilgi çekici ocak başı sohbetleri yaptılar. Ayrıca, kurucu olarak özel ihtiyaçlarına hitap eden özel bir müfredattan yararlandılar.

Binance Labs’ın bu yıl içinde yatırım yaptığı diğer projeler

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, BinanceLabs aracılığıyla gelecek gördüğü projelere yatırım yapıyor. Borsa, yatırım yapacağı projeleri genellikle kuluçka döneminde belirlemeyi tercih ediyor. Bunun için de performanslarını tespit etmek için yürüttüğü çeşitli programlar düzenliyor. Binance’ın yatırım geçmişine baktığımızda, ayı piyasası devam etmesine rağmen, bu yıl bir ivme kaybı görmüyoruz. Bu arada, borsanın yatırım yaptığı projeleri listeleme konusunda da daha rahat davrandığını söylemek mümkün.

Binance’dan yatırım alam diğer şirketler ise şunlar: Gameta, Xterio, Polyhedra Netwok, Maverick, Web3Go, Neutron, DappOS, Playbux, Rumby Stars, FilSwan.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster


source site-3