Binance Balinaları Durmuyor: Bu Sefer Odakta O 5 Altcoin Var!

Dev balinalar 5 Eylül’de kripto piyasasında önemli işlemler gerçekleştirdi. Bu işlemlerin çoğu, en büyük kripto para borsası Binance üzerinden yapıldı. Bu yazımızda, en son işlemlere dair verileri aktaracağız. İşte detaylar…

Binance balinası, ETH topladı

Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere son zamanlarda balinalar, Binance’te oldukça aktif. Bunlardan biri, “0xB154” ile başlayan bir adrese sahip balina oldu. Bu balina, gece saatlerinde kripto Binance’ten 9.818,8 ETH gibi şaşırtıcı bir miktar topladı. Bu miktar, ABD doları cinsinden 15,9 milyon dolar anlamına geliyor. Bu devasa alımdan sadece birkaç dakika önce aynı balina, Binance’e 36 milyon USDT transfer etti. Birbirinden birkaç dakika sonra gerçekleşen bu işlemler, kripto topluluğunda kesinlikle baş döndürdü. ETH alımından yedi dakika önce, aynı 0xB154 balinasının Binance’e 36 milyon USDT’lik bir transfer başlatmış olması da dikkat çekiyor. Zira hamlelerin hızı ve ölçeği, daha büyük bir stratejiye işaret ediyor.

UNI için balinalar harekete geçti

Aynı gün, Lookonchain izleme ekibi bir başka büyük balinanın faaliyetini yakaladı. Bu balina, Wintermute Trading aracılığıyla Binance’e 3,76 milyon dolar değerinde 850.000 UNI tokenı yatırdı. İlginç bir şekilde, aynı balina Uniswap ekibi/yatırımcısı/danışmanı dağıtım cüzdanından 24 milyon dolara denk gelen 5,44 milyon UNI aldı. Şu anda balina, 7 milyon dolar değerinde 1,59 milyon UNI tokenına sahip.

MKR satın alımı ve portföy çeşitlendirmesi dikkat çekti

Son olarak, 0x475 ile başlayan bir adrese sahip dev balina, son 20 saat içinde Binance’ten yaklaşık 15,11 milyon dolar tutarında 13.527 MKR token toplayarak önemli dalgalar yarattı. Bu balina, yaklaşık 6,57 milyon dolar değerinde 750.000 UNFI tokenı ve yaklaşık 5,83 milyon dolar değerinde 756.700 LPT tokenı içeren çeşitli bir portföye sahiptir. Bu varlıkların elde edildiği ortalama fiyatlar hikayeye daha fazla gizem katıyor. Zira balina, MKR için 1.113 dolar, UNFI için 5,2 dolar ve LPT için 6,1 dolar ödedi.

Bu devasa kripto işlemleri ortaya çıktıkça, kripto topluluğu bu büyük hamlelerin arkasındaki nedenler hakkında spekülasyon yapmak zorunda kalıyor. Bu balinalar uzun vadeli birikim mi yapıyor yoksa akıllarında daha büyük bir strateji mi var? Bunu yalnızca zaman gösterecek, ancak bu işlemler hiç şüphesiz sürekli gelişen kripto para dünyasına damgasını vurdu. Dünya çapındaki kripto meraklıları bu kripto devlerinin bir sonraki hamlelerini yakından izleyecek. Özellikle, son dönemlerde Binance’teki balinaların faal olması da kritik oldu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.

window.coinzilla_display = window.coinzilla_display || [];
var c_display_preferences = ;
c_display_preferences.zone = “357435b94f1a483054”;
c_display_preferences.width = “728”;
c_display_preferences.height = “90”;
coinzilla_display.push(c_display_preferences);

Yazının devamı için Binance Balinaları Durmuyor: Bu Sefer Odakta O 5 Altcoin Var!


source site-1