Binance Balinaları Bu Altcoin’leri Satıyor: Fiyatlar Düştü!

Geçtiğimiz saatlerde iki büyük Binance balinası yüklü miktarda COMP ve PEPE sattı. Piyasaya boşaltılan milyon dolarları belirgin bir düşüş izledi.

Dev Binance balinası COMP fiyatını %5 dump’ladı

OnchainDataNerd’ün raporuna göre, 0x0d5 isimli dev bir balina, geçtiğimiz saatlerde Binance cüzdanına 170.000 COMP aktardı. Bu işlem fiat bazında yaklaşık 9.65 milyon dolar taşıyordu. Para yatırma işleminden kısa süre sonra COMP fiyatı %4 düşerek 54.7 dolara geriledi.

Balina, yaklaşık bir ay önce COMP fiyatı 40 dolarken yüklüce satın alım yapmıştı. Son satışla birlikte 2,85 milyon doları cebe indirdi.

Bu balina zararına PEPE sattı

On-chain veri analisti Ember’in raporuna göre, geçtiğimiz saatlerde dev bir balina Binance cüzdanına 3 milyar PEPE aktardı. Bu işlem fiat bazında 3,45 milyon dolar değerindeydi. Aynı balina daha önce Binance’den 4.592,3 milyar PEPE çekmişti. Son işlemde, Binance cüzdanına gönderdiği 3 milyar PEPE’yi 0,00000115 dolardan sattı.

Sonuç olarak, balina mevcut PEPE fiyatından pozisyonunu kapatması haline 1 milyon doların üzerinde zarar edecek. Bu derin cepli yatırımcı daha önce yine Binance üzerinden PEPE satın alarak 600 bin dolar kar etmişti.

Curve’ün kurucusu, fon toplamaya devam ediyor

Curve Finance, 31 Temmuz’da 22 milyon doların istismar edildiği bir hack girişiminin kurbanı oldu. Olayın ardından düşüşe geçen CRV fiyatı, kurucusu Michael Egorov’un vadeli pozisyonlarını tasfiye riskine sürükledi.

On-chain veri analisti Ember’ın raporuna göre Curve’nin kurucusu dün geceden bu sabaha kadar yine 5 yatırımcıya/kuruma 8 milyon CRV sattı. 1 Ağustos’ta OTC yoluyla CRV satmaya başladığından beri, 45.61 milyon dolarlık finansman karşılığında 24 yatırımcıya/kuruma 114.025 milyon CRV sattı. Bu alıcılar Egorov’un riskli pozisyonu korumayı amaçlıyor. Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, dün Huobi kurucu ortağı Jun Du’da 10 milyon CRV satın alma işlemini tamamladı.

Anonim balina 1023.8 WBTC sattı

Bitrace verilerine göre, “Multichain Suspicious Address 4” olarak işaretlenen adres, 0x3c74 ile başlayan adrese 1023,8 WBTC (yaklaşık 29,69 milyon dolar) aktardı. İkinci adres aldığı WBTC’leri stablecoin’lerle takas edip transfer etti.

Bitrace analizine göre son transfer birkaç kabul hizmeti sağlayıcısına yönelikti ve büyük fonlar gerçekleştikten sonra borsaya iade edildi. Çıkış fonları online FTX rüşvet fonları ile ilgiliydi. Özetlemek gerekirse, Multichain fonlarına el konulduğu ve davanın fon imha sürecine girdiği ve gelecekte daha fazla fonun akabileceği ve gerçekleşebileceği çıkarımı yapılıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1