Benjamin Cowen Analiz Etti: Ethereum Almak ve Satmak için En İyi Dönem Bunlar!

Kripto para analisti Benjamin Cowen, aylık yatırım getirisine (ROI) dayalı olarak Ethereum piyasası hakkındaki görüşlerini açıkladı. Cowen, ETH ile ilişkili mevsimselliği ve fiyatın yılın farklı aylarında nasıl davrandığını değerlendiren bir video paylaştı.

Benjamin Cowen, Ethereum piyasasını yılın çeşitli aylarında analiz ederek farklı bir yaklaşım sergiledi. ETH fiyatının bu aylar boyunca nasıl davrandığını ve ilişkili mevsimsel ROI eğilimlerini gözlemledi. Analist, rakamlara bakarak ETH yatırımlarının en çok ve en az ne zaman elverişli olduğunu paylaştı.

Analize göre, Ethereum yılın ilk ve ikinci çeyreğinde en iyi performansını gösterme eğiliminde. Bu bağlamda, tezin ETH’yi 4. çeyreğin sonlarında satın almak ve iyimser koşullar devam ettiği sürece 6. ayın sonunda satmak daha mantıklı bir hareket olacaktır. Aksine, yaz aylarında ETH satın almanın tarihsel olarak daha düşük ROI getirdiğini ortaya koydu.

Otuz günlük bir zaman dilimi kullanan Cowen, ETH satın almak için en iyi ayın Ocak, aynı şeyi yapmak için en kötü ayın ise Haziran olduğunu belirtti. Cowen, “Into The Cryptoverse” platformundaki bir analiz aracıyla, ETH satın almak için en kötü ayların Haziran ve Kasım ayları arasında olduğunu gösterdi. Bu aylar boyunca ikinci en büyük dijital token için yatırım getirisi en düşük değerdeydi.

Altmış günlük bir zaman dilimine ayarlandığında, Cowen’ın ROI metriği daha da belirgin hale geldi. Ethereum yatırımlarının Aralık-Ocak döneminde yaz aylarına kıyasla daha fazla getiri sağladığını gösterdi. Dolayısıyla, yaz aylarında ETH alıp iki ay sonra satmanın iyi sonuç vermediğini gözlemledi. Bununla birlikte, yıl sonu yaklaştıkça, olasılıklar artma eğilimindedir.

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.

source site-7