Batık Kripto Para Şirketi Voyager, Coinbase’e Yüklü Kripto Para Transferi Yaptı

İflas eden kripto para şirketi Voyager, kripto para borsası Coinbase’e büyük miktarda token aktardı.

Elde edilen verilere göre  Voyager bir saat önce 1500 Ethereum (2.77 milyon dolar) ve 250 milyar Shiba Inu’yu (2.7 milyon dolar) Coinbase’e taşıdı. Bu işlem, Voyager’ın kalan varlıklarını tasfiye etme ve kullanıcılarına ABD doları cinsinden geri ödeme sürecinin bir parçası gibi görünüyor.

2019’da komisyonsuz bir kripto aracısı olarak faaliyete geçen Voyager, Temmuz 2022’de iflasını açıklamıştı.

Voyager kullanıcılarına iki seçenek sunmuştu: 20 Haziran ve 5 Temmuz tarihleri arasında yaptıkları taleplerden tokenlarının %35.72’sini çekmek ya da Voyager tokenlarını satıp USD cinsinden ödeme yapana kadar 30 gün beklemek.

Bir kripto bilgi firması olan Arkham Intel’e göre, şu anda Voyager adresinde yaklaşık 81,63 milyon dolar değerinde kripto para kaldı. Voyager, kalan tüm tokenleri cüzdan adreslerinden ana adresine merkezileştirme sürecinde olduğundan, bu tokenlerin tümü önümüzdeki birkaç gün içinde satılabilir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4