Balinalardan Milyarlık Altcoin Hareketleri! Bu 2 Kriptoya Dikkat

Bitcoin ve altcoin dünyasında balina hareketlerinin kripto tutkunları tarafından yakından takipte olduğu bir gerçek. Özellikle rakamsal olarak büyük hareketler her zaman bir satış dalgasının kapıda olduğu şeklinde yorumlara konu oluyor. Diğer taraftan bu hareketler gündeme gelince bir panik havasının olduğu zaman dilimleri de oluyor. Şimdi böyle bir paniğe sevk eden balina hareketleri var. Detaylara bakalım.

Bitcoin ve altcoin gözlemcisinden önemli paylaşımlar

Son 24 saat içinde, kripto gözlemcisi Whale Alert iki altcoin için önemli paylaşımlarda bulunuyor. Buna göre başta altcoin XRP ve Shiba Inu (SHIB) olmak üzere popüler kripto para birimlerindeki önemli hareketleri içeren bazı ilgi çekici faaliyetleri işaretliyor. Kriptokoin.com olarak baktığımızda olağandışı XRP transferi merak uyandırıyor. Kayda değer işlemlerden biri, iki anonim cüzdan arasında gerçekleşiyor. Buna göre yaklaşık 213,28 milyon dolar değerinde 425 milyon XRP transferini içeriyor.

Bu işlemi ilgi çekici kılan şey var. Hem gönderenin hem de alıcının cüzdanlarının yakın zamanda aktive edilmiş olması. Diğer taraftan gönderenin cüzdanının 1 Eylül’de hayata geçmiş olması da ilginç. Bu durum, Ripple’ın rezervlerinden aylık 1 milyar altcoin XRP serbest bırakmasıyla potansiyel bir bağlantı olduğunu gösteriyor. İlginç bir şekilde, alıcının cüzdanındaki önemli XRP varlıklarına dokunulmadı.

Shiba Inu’nun tuhaf yolculuğu

Shiba Inu (SHIB), 36,7 milyon dolar değerindeki 4,63 trilyon SHIB tokeninin Bitvavo borsasından tanımlanamayan bir cüzdana taşınmasıyla da gündemde yer aldı. Şaşırtıcı bir şekilde, bu açıklanmayan cüzdanın, aynı borsaya ait olduğu da ortaya çıktı. Diğer taraftan cüzdan da yalnızca altcoin SHIB tokenleri var. Ayrıca cüzdan yakın zamanda etkinleştirilen bir sıcak cüzdan.

Kayda değer altcoin Ethereum transferleri de dikkat çekiyor. XRP ve SHIB’e ek olarak, önemli Ethereum (ETH) transferleri de gerçekleşti. Whale Alert, yaklaşık 59,4 milyon dolar değerinde 36.339 ETH’nin büyük borsalar Coinbase ve OKX’e hareket ettiğini bildirdi. Kripto dünyasında bu tür transferler genellikle potansiyel satışlar olarak görülüyor.

Balina hareketleri takipte

Bu gelişmeler kripto camiasında, özellikle altcoin Ethereum transferlerinin arkasındaki saiklerle ilgili çok sayıda soruyu gündeme getiriyor. Bu durum gelişmeye devam ettikçe, bu tür önemli transferler potansiyel piyasa dalgalanmaları hakkında fikir verebiliyor.

Ortaya Çıktı: Bakın 5. En Büyük Bitcoin Balinası Kim!

Diğer taraftan bu kripto para birimlerini yakından takip etmek de gerekiyor. Fiyatlarda özellikle çıkış ve inişlerin olduğu bu günlerde takip etmek önemli bir konu haline geliyor. Balina hareketlerinin etkisini önümüzdeki günlerde net bir şekilde göreceğiz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1