Balinalar, Hacklenen O Altcoin Projesini Zararına Satmaya Başladı!

2023’te popüler olan yeni meme token Pepe (PEPE), bugün resmi Telegram hesabının hacklendiğini bildirdi. En büyük yatırımcıları, hack haberinin ardından merkezi borsalara altcoin yığmaya başladı.

Hack haberini borsalara taşınan yüklü miktarda altcoin takip etti

Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, PEPE ekibi günün erken saatlerinde bir Telegram hack olayı raporladı.

Hack haberinin ardından devasa bir altcoin balinasının 726 milyarlık PEPE satışı dikkat çekti. Balina, bu PEPE satışının karşılığında 345,7 Ethereum (ETH) elde etti. Balina daha sonra elindeki ETH’leri Coinbase cüzdanına sabitledi.

CoinGecko’nun son verilerine göre PEPE şu anda 0.000000786210 dolardan işlem görüyor. Satışlara rağmen son 24 saat boyunca yatay hareket etti. Ancak bu balina davranışının etkisi, memecoinin piyasa dinamikleri aracılığıyla dalgalanmalar yaratıyor.

PEPE’nin fiyatı 7 Eylül’de %3,48’lik kısa bir artış gördü. Ancak daha sonra tekrar hızla 0,0000007857 dolara geriledi. Bu muhtemelen önemli bir PEPE sahibinin 762 milyar tokenını zararına sattığını gösteriyor.

Teknik analizler PEPE için neler söylüyor?

PEPE’nin Nisan ayından bu yana kripto piyasasındaki yolculuğu dikkat çekiciydi. Sadece internet kültürünün bir sembolü haline gelmekle kalmadı. Yeni meme token, aynı zamanda merkezi olmayan finans dünyasında büyüleyici bir deney haline geldi.

PEPE yatırımcıların hayal gücünü etkilemeye devam ederken, fiyatı yakınlaşan bir üçgen formasyonun içinde sıkışıyor. Ayrı bir rapor, bu model bozulmadan kaldığı sürece altcoin fiyatının önümüzdeki günlerde yatay hareket etmeye devam edebileceğini öne sürüyor. Bu durum tüccarları tehlikeli bir durumda bırakıyor.

PEPE’ye ilişkin olumsuz bir bakış açısına sahip trader’lar için son balina işlemi cazip bir fırsat sunabilir. Bazıları, olası bir çöküşü öngörerek altcoin üzerinde short pozisyon fırsatları gözlüyor. Bu düşüş eğilimi devam ederse rapor, PEPE’nin fiyatının %10’a kadar düşme ihtimali söz konusu. Bu da psikolojik destek seviyesi 0,0000007 dolara yol açacak.

Pepe Coin’in Telegram kanalı risk altında

Bugün PEPE’yi çevreleyen haberler Telegram kanalıyla ilgiliydi. Ekibin resmi açıklamalarına göre, eski Telegram hesabı ele geçirildi ve “artık” onların kontrolü altında değil. Güncelleme, “lordkeklol” adlı hesabın, dolandırıcılık teşvik eden, insanları aldatan ve diğer kripto para birimlerini piyasaya süren yetkisiz bir kullanıcı tarafından saldırıya uğradığını söyledi. Hack haberi, altcoin piyasasına şok dalgaları yönderme de yeterli oldu.

Son olarak, PEPE, mevcut kurucuları arasında bir çatışma yaşıyor. 24 Ağustos’ta beklenmedik işlemler gerçekleşti. PEPE kurucusu rezervlerinin tamamını piyasa boşalttı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-2