Balinalar Düşüşe Rağmen Bu Altcoin’i Toplamaya Devam Ediyor!

Kripto para takipçisi Santiment, son günlerde düşüşler ile gündemde olan altcoin Cardano (ADA) verilerini paylaştı. On-chain analiz platformu, ADA’nın değer kaybetmesine rağmen balinaların birikim yapmaya devam ettiğini ortaya koydu.

Ethereum’a rakip olarak gösterilen altcoin projesi Cardano, uzun zamandır tartışma konusu olmaya devam ediyor. ADA yatırımcıları, kripto para biriminin son yıllardaki düşük performansından dolayı oldukça şikayetçi. Altcoin biriminin düşük performansına rağmen Cardano geliştiricilerinin hamleleri ise sınırlı takdir topluyor.

Metriklere göre altcoin balinaları, ADA token’in düşük performansına rağmen dipleri satın alıyor.

Santiment, on-chain veriler aracılığıyla iki olumlu durumu ortaya koydu. Haftalık Cardano transfer hacmi 67 milyar ile Eylül 2021’den bu yana en yüksek seviyeye ulaştı. 100.000-10.000.000 arası ADA sahibi olan cüzdanların elindeki toplam kaynak ise 21 Mayıs 2023’ten günümüze 116 milyon dolar artış gösterdi.

Cardano (ADA) Fiyatı

Son zamanların kötü performans gösteren altcoin, 2021 rallisinden bu yana düşüş trendine devam ediyor.

Dip/tepe incelemesine göre kripto para birimi, haftalık dönemde 0,45$ üzerinde kalıcı bir kapanış yapmadığı sürece yeni bir yükseliş trendi pek olası görünmüyor.

$ADA an itibariyle 0,29$ seviyesinde alıcı buluyor.

source site-3