Balinalar Bu Altcoinden Topluyor! Yükseliş Sinyali Mi?

Popüler kripto para platformu Santiment dün yaptığı paylaşımda altcoinlerin yavaş yavaş toparlanma belirtisi gösterdiğini ifade etmişti.

Bu noktada toparlanma belirtisi gösteren altcoinlerden birinin de Chainlink  olduğunu belirten Santiment, Chainlink köpekbalığı ve balina adreslerinin aktif olduğunu söyledi.

Köpekbalığı ve balina adreslerinin son üç gün içinde 10 milyon dolar değerinde LINK biriktirdiğini belirten Santiment, halihazırda 10K-100K LINK tutan 3.127 cüzdan olduğuna dikkat çekti.

Bu cüzdan sayısı 3 Aralık 2022’den bu yana en yüksek miktar oldu.

Chainlink ’in 10K-100K arasında LINK tutan köpekbalığı ve balina adresleri birikme çılgınlığı yaşıyor.

Şu anda bu seviyede LINK tutan 3.127 cüzdan var ve bu da 3 Aralık 2022’den bu yana en yüksek miktar olarak karşımıza çıkıyor.

Bu adresler son 3 gün içinde 9,6 milyon dolar değerinde LINK aldılar.”

LINK’teki bu veriler yatırımcıların LINK tokenlerini stratejik olarak artırdıklarını gösterirken bu birikim uzmanlar tarafından LINK için yükseliş eğiliminin sinyali olarak yorumlandı.

LINK yazım esnasında 6,27 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4