Balinalar Binance’deki Bu Altcoin Projesinden Kaçıyor: Satış Var!

Kripto para piyasası kısa bir süre önce Yield Guild Games (YGG) tokenını çevreleyen ve kısa bir süre içinde hem etkileyici dalgalanmalar hem de önemli geri çekilmeler sergileyen bir kasırga olayına tanık oldu.  Altcoin, balinalar tarafından satışa uğradı. İşte detaylar…

Balinalar, bu altcoin için satış sürecinde

Blockchain tabanlı oyna-kazan oyununun yerel bir tokenı olan YGG, son zamanlarda dikkat çekti. Fiyatının bir haftadan kısa bir süre içinde %580 gibi şaşırtıcı bir oranda artması önemli oldu. Ancak ardından, değerinin %60’ından fazlasını silen bir çöküş yaşamasıyla ilgi odağı haline geldi. 7 Ağustos itibariyle YGG, 101 milyon doların üzerinde bir piyasa değeriyle 0,37 dolardan işlem görüyor. Bu ciddi fiyat hareketine, alım satım hacimlerinde bir artış eşlik etti. Zira ticaret faaliyetlerinin çoğu büyük borsalar Binance ve KuCoin’de yoğunlaştı. Bununla birlikte, ralli ve dalgalanmanın ortasında, genellikle “balinalar” olarak adlandırılan büyük yatırımcıların katılımı dikkat çekti. Büyük yatırımcı hareketleri, altcoin için spekülasyonlara neden oldu.

Başlangıçta YGG’yi destekleyen VC şirketlerinin varlıklarını kademeli olarak elden çıkardığı belirtilmekte. Ayrıca potansiyel olarak token’ın değeri üzerindeki aşağı yönlü baskıya katkıda bulunduğu yönünde raporlar ortaya çıktı. Lookonchain’in 7 Ağustos tarihli verileri, Bitkraft Ventures ve DWF Labs gibi firmaların önemli miktarda YGG’yi başta Binance olmak üzere borsalara taşıdığını ortaya koydu. Bu işlemler, söz konusu şirketlerin YGG varlıklarını tasfiye etmeye hazırlanıyor olabileceğini düşündürüyor.

Yüklü miktarda YGG, Binance’e gitti

Geçen yıl Yield Guild Games Treasury’den 29,13 milyon YGG’lik önemli bir tahsisat alan DWF Labs’ın, bu altcoinlerin önemli bir kısmını borsalara kaydırarak potansiyel satış için hazır hale getirdiği bildirildi. Bitkraft Ventures ayrıca Wintermute ve FalconX’i kullanarak önemli miktarda YGG’yi Binance’e taşıdı. Sonrasında bu da eylemlerin arkasındaki niyetlerle ilgili soruları daha da artırdı. Blockchain takipçisi Lookonchain, YGG’deki büyük dalgalanmadan önce bir dizi balina işlemine dikkat çekti. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz gibi Wintermute, 13,6 milyon YGG’yi büyük borsalar Binance ve Kraken’e aktardı. Ayrıca Youbi Capital ve Sfermion, Binance’e önemli miktarda YGG aktaran diğer kilit oyuncular olarak tanımlandı.

Dev Yatırım Şirketi Bu Altcoin Projesine Yatırım Yaptı! Fırladı!

Blitzz Trading, küçük yatırımcıların satın alma faaliyetlerinde bir artış olduğunu bildirdi. Yani, küçük yatırımcıların YGG’ye yoğun bir ilgi gösterdiği görülmekte. Küçük yatırımcılardan gelen bu ilgi bir miktar destek sağlayabilirken, YGG’nin balinalar tarafından boşaltılmaya devam edilmesi, altcoin değerinde daha fazla düşüş olabileceğine dair endişeleri artırıyor. Yield Guild Games, kullanıcıların çeşitli oyun içi faaliyetler ve yatırımlar için YGG tokenlarını stake etmelerine olanak tanıyan oyna-kazan oyun modeliyle dikkatleri üzerine çekmiştir. Bununla birlikte, tokenı çevreleyen son piyasa kargaşası, büyük yatırımcıların etkisini ve eylemlerinin tokenın değeri üzerindeki etkisini gün ışığına çıkardı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-2