Balinalar Altcoin Projesini Stokluyor: Bu ise Binance’e Aktarılıyor!

Sürekli gelişen altcoin dünyasında, büyük yatırımcılar kritik önem taşıyor. Zira birçok yatırımcı tarafından balinalar, yakından takip edilmekte. Zira bu büyük yatırımcılar, piyasayı etkileme olanağına sahip. 3 Eylül günü de çeşitli tokenler ve bunlarla ilişkili Blockchain ağları arasında kayda değer bir faaliyete tanık oldu. Belirli iki altcoin, DYDX ve CYBER, hem kripto meraklılarının hem de analistlerin dikkatini çekti. İşte detaylar…

Balinalar, popüler altcoin DYDX’i biriktiriyor

The Data Nerd’ün verilerine göre, popüler bir merkezi olmayan borsa dYdX’in altcoin projesi gündemde. Zira DYDX, son 24 saat içinde çeşitli borsa platformlarında en çok işlem gören token olarak dalgalar yarattı. Alım satım faaliyetlerindeki bu artış kripto topluluğunda dalgalanmalara yol açarak iki kripto balinasının kayda değer birikimine dikkat çekti. 0xe52 ve 0x68e ile başlayan adreslerle ilişkili cüzdanlar, son 7 gün içinde sessizce 2,92 milyon DYDX topladı. Yaklaşık 5,7 milyon  dolar değerindeki bu birikim, DYDX token başına ortalama 1,95 dolar fiyatla gerçekleşti.

Bu balinaların böylesine önemli bir faaliyet göstermesi, bu kripto para birimiyle ilgili uzun vadeli niyetleri hakkında spekülasyonlara yol açtı. Altcoin piyasası ani fiyat dalgalanmalarına ve beklenmedik hareketlere yabancı değil. Ancak bu balinaların eylemleri DYDX’in gelecekteki yörüngesine ilişkin değerli bilgiler sağlayabilir. Şu anda DYDX’in fiyatı 2.08 dolar seviyelerinde. Yani balinalar kâr elde etmiş gibi duruyor.

CYBER, Binance’e gönderildi

Ayrı bir gelişme olarak, son zamanlarda Binance’te ve birçok büyük borsada listelenmesiyle bilinen CYBER, on-chain faaliyetlerde bir artış gördü. On-chain Yu Jin’e göre bu faaliyet, CYBER’ın 7 dolardan işlem gördüğü 29 Ağustos’tan fiyatının 13 dolara ulaştığı 2 Eylül’e kadar yakından takip edildi. Bu süre zarfında Upbit’in cüzdan adresinde tutulan altcoin miktarı istikrarlı bir şekilde artarak yaklaşık 3,94 milyon CYBER ile zirveye ulaştı. Ancak, CYBER’ın fiyatının 9 dolar olduğu 2 Eylül günü akşamından itibaren Upbit’in cüzdanından önemli miktarda CYBER transfer edilmeye başlandı.

Son verilere göre, çoğunluğu Binance borsasına akan yaklaşık 3,6 milyon CYBER tokenı transfer edildi. Bu hareket, kripto topluluğu içinde merak uyandırdı. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere dün, Upbit ve Binance’teki CYBER fiyatı ayrışmıştı. Hatta bir noktada Upbit’te CYBER, Binance’teki fiyatından yüzde 160 kadar yüksekte idi. Altcoin ekibi, bu sebeple likidite sıkıntısı yaşadı. CYBER’ın zincir içi aktivitesindeki bu ani artışın ve ardından Binance’e transferin arkasındaki nedenler spekülatif olmaya devam ediyor. Zira bir coinin borsaya aktarılması satış konusunda endişeye yol açabiliyor. Ancak, analistler, önümüzdeki günlerde CYBER’ın fiyat dinamiklerini etkileyebilecek potansiyel gelişmeler için durumu yakından takip ediyor.

İki farklı gelişme dikkat çekiyor

Sonuç olarak, 3 Eylül kripto para dünyasında iki farklı hikayeye dikkat çekti. İlki DYDX’in kayda değer birikimlerden kaynaklanan işlem hacmi artışı. İkincisi ise CYBER‘ın önemli bir kısmı Binance’e aktarılan on-chain faaliyet artışı. Her iki hikaye balinaları içerdiği için dikkatleri üzerine çekiyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1