Az Bilinen Bu Altcoin Amazon İle Ortaklığını Duyurdu!

Henüz merkezi borsalarda yer almayan Web3 projesi Meson Network (MESON), Amazon Web Services ile stratejik bir ortaklık başlattı. İşbirliği, altcoin projesi için güçlü bir gelecek vaat ediyor.

Meson Network, AWS ile ortaklığını duyurdu

Web3 odaklı altcoin projesi Meson Network, dün AWS ile ortaklığını resmi olarak duyurdu. Bu işbirliği, Meson için güvenilir veri merkezi node operatörlerinin oluşturulmasına katkıda bulunacak. Resmi duyuruda, Vektör Planı ve Meson’ın yol haritası hakkında şu açıklamalar yer alıyor:

Birçoğu, son birkaç yıldır Web3 kullanıcılarına merkezi olmayan bir içerik dağıtım ağı (CDN) hizmeti sağlayan Meson Network’e aşina olsa da, bu, Meson’un daha geniş Vektör Planının yalnızca bir yönüdür. Vektör Planının genel hedefi, bant genişliği altyapısı için Meson Exchange olarak bilinen Nasdaq benzeri bir platform oluşturmaktır. Bu plan, Meson Network’ün kapalı, manuel olarak sözleşmeye dayalı bir piyasadan protokole katkıda bulunanlar ve katılımcılar tarafından yönetilen bir pazara geçiş hedefiyle uyumludur.

Altcoin projesi ayrıca, bant genişliği sorunları için yeni bir araç geliştiriyor. Meson Exchange, söz konusu bant genişliği sorunlarına kalıcı çözümler sağlıyor. Bu sorunlardan bazıları şu şekilde:

  • Uzun kuyruklu, orta ölçekli ve uç tedarikçilerin bir araya getirilmesi ihtiyacı.
  • Hem Web2 hem de Web3’ün artan bant genişliği taleplerini karşılamak için bu tedarikçileri kullanmak. Bu altcoin setköründe aranan bir özelliktir.
  • Meson Exchange aracılığıyla daha büyük tedarikçilerin ve ağa katılma taleplerinin çekilmesi.
  • Meson modelinin diğer altyapı ürünlerindeki benzer zorlukları ele alacak şekilde genişletilmesi.
  • AWS’nin Meson Network’e sağladığı destek, bu hedeflerin hayata geçirilmesinde önemli bir rol oynuyor. Şirketler ve geliştiriciler aşağıdaki seçenekler aracılığıyla AWS’de Meson node dağıtımına kolayca başlayabilirler:

Meson Network hakkında

Meson Network, geleneksel işgücüne dayalı satış modellerinin yerine bir Blockchain protokol modeli kullanır. Boş bant genişliğini düşük bir maliyetle birleştirerek ve paraya çevirerek Web3 için merkezi olmayan bant genişliği pazarını inşa eder. Altcoin projesi, merkezi olmayan depolama, hesaplama ve yeni ortaya çıkan Web3 Dapp ekosistemi için veri iletiminin temelini sağlıyor. Amazon ortaklığı, bu altcoin vizyonun bir parçası olarak Meson için node hizmetleri sağlayacak.

Amazon ortaklığı listeli altcoin projelerine fiyat artışı sağlıyor

Kriptokoin.com olarak aktardığımız geçmiş Amazon Web Services ortaklıkları, altcoin fiyatları üzerinde etkili olmuştu. Örneğin altcoin projesi IOST, Mart tarihli işbirliği duyurusunun ardından çift haneli değer kazandı. Diğer ortaklık duyurularına bu sayfadan göz atabilirsiniz. Altcoin Meson Network (MESON) şu anda merkezi borsalarda yer almadığı fiyat açısından performans sergileyemedi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1