Ayı Analisti il Capo of Crypto, Bitcoin’de Yaşanan Yükselişin Ardından Hedeflerini Açıkladı

Kripto para piyasasıyla ilgili ayı lehine görüşleriyle tanınan analist il Capo of Crypto, yaptığı açıklamasında Grayscale’in SEC karşısındaki zaferinin ardından Bitcoin’in durumunu değerlendirdi.

SEC’in Grayscale’in ürünü GBTC’yi bir Bitcoin Spot ETF’ine çevirmesine ret kararının ardından şirketin açtığı dava, Grayscale’in zaferiyle sonuçlanmıştı. Bitcoin fiyatı bu gelişmenin üzerine 28.000 doların üstüne kadar çıktı.

İl Capo, BTC fiyatında yükseliş yaşanırken yaptığı açıklamasında yükselişin bir “dolandırıcılık pump’ı” olduğunu iddia etti ve düşüşten önce bir miktar daha yükseliş olabileceğini söyledi.

Buna ek olarak, kafasındaki ana senaryonun son yükselişin 28.300-28.500 dolar seviyesine kadar süreceğini, 28.000 dolar civarının yerel zirve görevi göreceğini savundu. Bunun ardından başlayacağını iddia ettiği düşüş ile birlikte BTC fiyatının 25.000 doları göreceğini düşündüğünü açıkladı.

BTC fiyatının son hareketlerini gösteren 4 saatlik mumlara sahip grafik.

Bununla da yetinmeyen ayı analisti il Capo, açıklamasının devamında 25.000 dolar seviyesinin ardından sonraki büyük destek seviyesinin 20.000-21.000 dolar olduğunu, ardından ise nihai ana hedef seviyesinin 12.000 dolar olduğunu söyledi.

İl Capo, kripto para dünyasının en tanınmış analistlerinden biri ve bir zamanlar Bitcoin’deki boğa lehine açıklamalarıyla tanınıyordu. Son zamanlarda ise ayı yanlısı açıklamaları ile kripto para topluluğunun tepkisini çekiyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5