Avalanche 3 Milyon Dolarlık AVAX Coin Hibe Etti, DeFi Borsasının Token’ı Yükseldi!

Avalanche ağının arkasındaki vakıf Avlanche Foundation, subneti üzerinde faaliyet gösteren merkeziyetsiz borsa (DEX) Dexalot’a (ALOT) 3 milyon dolara kadar AVAX hibe edecek.

Dexalot 17 Ağustos tarihinde yayınladığı basın açıklamasında, Avalanche’ın sunbetlerinin (alt ağ) büyümesini teşvik etmek için kurduğu Avalanche Multiverse teşvik fonundan 3 milyon dolarlık AVAX hibe alacağını duyurdu.

Teşvikin bu sonbahardan başlayarak 12 ay boyunca Dexalot’un belirlenen hedeflerine ulaşması karşılığında parça parça verileceği söylenildi. Dexalot’un tüm kullanıcılar için daha fazla şeffaflık, daha fazla likidite ve minimum slipajı amaçladığı belirtildi. Bu doğrultuda borsanın teknolojisi sayesinde alım-satım botlarının hız avantajlarını ortadan kaldırarak kullanıcılara eşit ve adil bir ticaret deneyimi yaşatabileceği öne sürüldü.

Ava Labs merkeziyetsiz finans (DeFi) Başkanı Luigi D’Onorio DeMeo, Dexalot’un sisteminin Avalanche ekosistemi içindeki çeşitli varlıklar için en iyi takas fiyatlandırmasını sağlayabileceğini ifade etti. DeMeo, DeFi’ye yakın zamanda yeniden yoğun bir talep görmeyi beklediklerini ve Dexalot’un bu altyapının kilit bir parçası olduğunu söyledi.

Dexalot COO’su Tim Shan konu hakkında yaptığı yorumda, Dexalot’u inşa etmek için alt ağlardan daha iyi bir blockchain teknolojisi düşünemediklerini ve tahsis için Avalanche’a minnettar olduklarını söyledi.

CoinGecko verilerine göre teşvik haberinden sonra ALOT, 0,400 dolar seviyesinden 0,445 dolar seviyesine yükselerek %11’in üzerinde değer kazandı. Son 24 saatte %9,7 değer kazanan ALOT, yazım itibariyle 0,443 dolar seviyesinden işlem görüyor.

source site-9