Astor’dan Yeni İş Anlaşması! Astor Hisse Senedine Neler Oluyor?

Borsa İstanbul’un son dönemde en dikkat çeken ve yatırımcısına en çok kazanadıran Astor Enerji (ASTOR hisse senedi), Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) aracılığıyla yeni bir iş anlaşması duyurdu.

KAP’a yapılan resmi açıklamada, “Bugün itibariyle, Astor Enerji olarak, Dominik Cumhuriyeti’nde devreye alınacak güç transformatörleri için Mast Enerji ve Teknoloji A.Ş ile 1.360.000 TL değerinde bir sözleşme imzaladığımızı duyurmaktan memnuniyet duyarız. Bu anlaşmanın, 2022 yılında şirketimizin toplam gelirine oranı yüzde 0,49 olarak kaydedilmiştir.” ifadeleri yer aldı.

Astor Hisse Senedi, Yatırımcısına Son 1 Ayda Yaklaşık Yüzde 30 Kazandırdı!

Borsa İstanbul son dönemde hızlı bir ralli sürecine girerken, aylık getirisi yüzde 9,55 oldu. Bu dönemde Borsa İstanbul 100 endeksindeki getiri aşan hisse senetleri arasında ise en çok dikkat çeken ASTOR oldu. Astor hisse senedi, son 1 aylık süre içerisinde yaklaşık olarak yüzde 30’un üzerinde değer kazanarak yatırımcılarını sevindirmeyi başardı. Güncel olarak ise hisse senedi saat 12:20 itibarıyla 142,60 TL’den işkem görmeyi sürdürüyor.

Astor Grafiği (1 Aylık)

source site-1