Analistten XRP Fiyatı İçin Meteorik Tahmini: Şirketin Duyurusu Ortalığı Alevlendirdi!

Ripple ‘ın son stratejik ittifakının ardından XRP’nin önemli ölçüde yükselmesi bekleniyor. Son gelişmeler, XRP’nin arkasındaki şirket olan Ripple’ı Uluslararası Swap ve Türevler Birliği’nin (ISDA) konumuna getirdi.

Bunun XRP’nin değeri üzerinde yaratabileceği etkilere ilişkin spekülasyonlar artmaya başladı.

Yeni Olasılıklar

Bu son olayları çevreleyen heyecan büyük ölçüde Ripple’ın türev piyasasına gireceği söylentilerine bağlanabilir. Şirket için bu keşfedilmemiş bölge, birçok kişinin bu genişlemenin çok sayıda fırsatı beraberinde getirebileceğine ve nihayetinde XRP’nin değerini artıracağına inanmasına neden oluyor.

XRP topluluğunda saygın bir kişi olan Digital Perspective, bu stratejik hamleye ilişkin iyimserliğini dile getirdi. XRP’nin birim başına 1.896,23 dolar gibi şaşırtıcı bir rakama ulaşarak kayda değer bir artış yaşama olasılığını belirtti.

Ripple Fiyat Analizi

Bu haber yazıldığı sırada, XRP 0,61 dolardan işlem görüyor. Son piyasa davranışları aşağı yönlü gidişatın devam edeceğini gösteriyor. Geçen ay SEC davasındaki meşhur karar sayesinde anlık bir yükseliş yaşadıktan sonra, kripto para birimi şu anda kayıyor ve 50 günlük EMA destek seviyesi olan 0,60 doların üzerindeki zeminini korumak için mücadele ediyor.

Eğer 100 günlük EMA’yı 0,55 dolardan aşarsa, daha da sert bir düşüş potansiyeli var. Altcoin fiyatı için en kötü senaryo 0,40 dolar seviyesine gerilemek olacaktır. Böyle bir düşüş, mevcut durumundan %30’luk ağır bir fiyat düşüşüne eşit olacaktır.

Öte yandan, alım ilgisindeki bir artış kripto para birimini destekleyerek 50 günlük EMA’nın ötesine tşımasu mümkün. En iyimser trader’lar bile 0,85 dolar seviyesine doğru bir yükselişten söz ediyor.

XRP’nin bazılarının öngördüğü yüksek seviyelere ulaşıp ulaşmayacağı ya da ters rüzgarlarla karşılaşıp karşılaşmayacağı merak konusu.

Güncel piyasa hareketlerine buradan ulaşabilirsiniz.


source site-7