Analistler Bitcoin Fiyat Hedefini Açıkladı, Yükseliş İçin Bu Ayı İşaret Etti!

Bitcoin dar bir aralıkta konsolide olmaya devam ederken BTC dün ani bir düzeltme yaşadı.

Bu düzeltme yatırımcıların daha fazla düşüş gelecek mi sorusunu sormasına neden olurken Singapur merkezli kripto ticareti şirketi QCP Capital’den BTC için yükseliş tahmini geldi.

Bitcoin’in fiyat hareketlerini değerlendiren QCP Capital analistleri BTC’deki sessizliğin Eylül ayında bozulacağını öngördüklerini söyledi.

Bu noktada önümüzdeki haftaların Bitcoin için önemli bir karar haftası olacağını belirten analistler, yükseliş için Eylül ayını işaret etti.

Analistler ayrıca Bitcoin’in fiyatının çok önemli bir destek seviyesinde durduğuna dikkat çekerek BTC’nin 34.000 dolara gidebileceğini belirtti.

QCP Capital’e göre Eylül ayı BTC için önemli bir ay olacak ve 29.300 dolarlık seviye yatırımcılar arasında alım noktasında ilgi alanı olacak.

“Grafiklerde, BTC’nin 15.000 dolardan beri işlem gördüğü takoz paterni, Eylül başında ilk bitiş noktasına ulaşıyor. Bu da bizi 34.000 dolara götürebilir.

Bunu öğrenmeden önce Bitcoin’in birkaç hafta daha sessiz olabileceğini düşünüyoruz.”

Ayrıca Temmuz ayının başından bu yana BTC rallisinin duracağını söylediklerini belirten analistler, hacmin Temmuz ayından bu yana ezildiğini ve bu durumun uzun vadeli birikim için en ideal zamanlar olduğunu ifade etti.

Ticaret hacminin en son 2018 ve 2019 yıllarında yaşanan kripto para kışında düştüğünü söyleyen analistler piyasanın yeniden canlanması için makro ortamda bir değişiklik gerektiğine işaret etti.

“Bitcoin’deki ticaret en son bu kadar sıkıştırıldığında, 2018 ve 2019 kripto kışı sırasındaydı ve piyasayı yeniden canlandırmak için makro ortamda bir değişiklik gerekti.

Makro ortamda BTC için oyunun kurallarını değiştiren değişim henüz görünmese de, Btc grafiğine ve tarihsel verilere bakıldığında önümüzdeki ayın sonlarında Mt Gox, Blackrock yada Fidelity’nin spot Bitcoin ETF başvurularına ilişkin olası bir SEC kararı gibi birkaç kısa vadeli katalizör bekleniyor.

Bu da BTC için 34.000 dolar seviyesini güçlendiriyor.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4