Analiste Göre Bu Altcoin Henüz Dibe Ulaşmadı: Depresyon Aşaması Yolda!

Kripto para piyasası, sıklıkla hızlı ve dalgalı fiyat hareketleriyle tanınırken, Cardano (ADA) gibi önde gelen dijital varlıkların fiyat dalgalanmaları, yatırımcıları ve analistleri düşündürmeye devam ediyor. Son düşüşün ortasında, tanınmış ve saygın bir kıdemli analist olan Benjamin Cowen, ADA’nın fiyat hareketleriyle ilgili belirli endişelerini dile getirdi. Cowen’a göre, ADA şu anda “depresyon aşamasına” girmenin eşiğinde olabilir.

Cowen’ın endişesi, ADA’nın geçmiş fiyat hareketlerine ve teknik analizine dayanıyor. Analistin dile getirdiği depresyon aşaması, altcoin fiyatının mevcut konumunun altına düşmesine neden olabilecek daha fazla düşüş eğilimini anlamına geliyor.

Analist önceki piyasa döngüsüyle paralellikler kurarak, Cardano’nun Mayıs 2020’deki BTC halving etkinliğinden sadece iki ay önce bir fiyat dip noktası yaşadığına dikkat çekti. Bir sonraki halving etkinliğine yaklaşık sekiz ay var. Sonuç olarak analist, döngü ilerledikçe altcoin için mevcut düşüş eğiliminin kötüleşebileceğine inanıyor.

Dahası analist ADA’nın aşağı yönlü gidişatının yeni bir durum olmadığının altını çizerek, varlığın pandeminin başlangıcından önce bile zaten bir düşüş eğiliminde olduğunu hatırlattı.

Sonuçta Cowen, tarihsel eğilime dayanarak mevcut döngünün benzer bir zaman çizelgesini takip etmesi durumunda ADA’nın dibe ulaşması zaman alabilir.

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.

Kaynak : the crypto basic


source site-7