Analist: Haftaya Sepetinizde Olması Gereken 5 Altcoin Bunlar!

Kripto para piyasası türbülans yaşarken, birkaç altcoin şu anda potansiyellerine göre düşük fiyatlara sahip. Analist Justinas Baltrusaitis’a göre, bu da onları cazip bir giriş noktası haline getiriyor. Bu kripto varlıklardan bazıları güçlü temellere ve sağlam bir topluluk desteğine sahip. Bu bağlamda analist, yatırımcıların dikkate alması için cazip bir fırsat sunan 0,10 doların altında değere sahip 5 altcoin belirledi.

Popüler meme coin’i Dogecoin (DOGE) ilk sırada

Dogecoin (DOGE), 2021’deki tarihi yükselişiyle dikkatleri üzerine çekerek kripto para dünyasında bir isim haline geldi. 0,10 dolar eşiğinin altında işlem gören DOGE, aktif ve adanmış bir topluluğa sahip. Bunun yanı sıra özellikle Tesla CEO’su Elon Musk’ın yüksek profilli desteklerini de unutmamak gerekiyor. Özellikle Dogecoin topluluğu, Musk’ın DOGE’nin gelişimini desteklemek için bildirdiği finansman taahhütleri gibi temel unsurların güçlenmesiyle potansiyel bir ralli beklentisi taşıyor. Basın saatine göre, DOGE 0,062 dolardan işlem görüyor. Ayrıca altcoi, son yedi gün içinde %1,5’lik marjinal bir değer düşüşü yaşadı.

DOGE yedi günlük fiyat grafiği

İkinci sıradaki altcoin: VeChain (VET)

VeChain (VET), tedarik zinciri yönetimi ve iş süreçleri için özel olarak tasarlanmış bir Blockchain platformu. Altcoin, son işlem performansında daha geniş piyasa duyarlılığını takip ediyor. Bununla birlikte, temelinde yatan esaslar onu potansiyel yatırım için cazip bir varlık haline getiriyor. VeChain halihazırda çeşitli sektörlerde önemli bir varlık gösteriyor. Ayrıca, VET’in değerini olumlu yönde etkilemeye hazır stratejik ortaklıklar kurmaya devam ediyor.

Kayda değer ortaklıklardan biri, Vechain’in karbon emisyonlarını azaltmak için yapay zeka şirketi SingularityNET (AGIX) ile birlikte çalışmasını içeriyor. Önde gelen kuruluşlarla yapılan işbirlikleri ve ekosisteminde devam eden gelişmeler, Vechain için önemli bir büyüme potansiyeline işaret ediyor. Bu yazı sırasında VET, haftalık bazda yaklaşık %1’lik mütevazı bir düşüşle 0,02 dolardan işlem görüyordu.

window.coinzilla_display = window.coinzilla_display || [];
var c_display_preferences = ;
c_display_preferences.zone = “357435b94f1a483054”;
c_display_preferences.width = “728”;
c_display_preferences.height = “90”;
coinzilla_display.push(c_display_preferences);

Altcoin
VET yedi günlük fiyat grafiği

Sepete atmak için bir başka aday: Chiliz (CHZ)

Chiliz (CHZ), spor takımları ve organizasyonları için özel olarak tasarlanmış taraftar katılımı ve oylama platformları sağlayarak spor ve Blockchain arasındaki bağlantı olarak faaliyet gösteriyor. CHZ, 0,10 doların altındaki fiyatıyla özellikle spor meraklılarına ve Blockchain teknolojisi ile sporun yakınlaşmasına ilgi duyanlara hitap ediyor. Bu cazibe, kullanımını artırmak için devam eden geliştirme çabalarıyla daha da güç kazanıyor.

Örneğin, Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, platform akıllı sözleşmelerinde yakında yapılacak yükseltmelerin ipuçlarını verdi. İlk yükseltme, fabrika sözleşmelerinin dağıtıcı olarak beyaz liste gerektirmeden dağıtılmasını sağlayan sözleşmeleri hedefliyor. İkinci yükseltme, stake havuzu sözleşmelerini düzeltmeyi ve geliştirmeyi odağına alıyor. Altcoin, son 24 saat içinde %0,6’lık marjinal bir değer kazancı yaşayarak 0,06 dolardan işlem görüyor.

Altcoin
CHZ yedi günlük fiyat grafiği

Listeye Hedera (HBAR) ile devam ediyoruz

Hedera (HBAR), öncelikle kayda değer ağ ortaklıkları nedeniyle kripto alanında sürekli olarak manşetlere çıktı. Bununla birlikte, altcoin piyasa performansı genel kripto piyasası trendlerini yansıtıyor. Bu tür önemli ortaklıklardan biri, karbondioksit emisyonlarını izlemek için bir sistem geliştirmek amacıyla otomotiv devleri Hyundai ve Kia ile yapılan işbirliğini içeriyordu.

Önümüzdeki çözüm, hem otomotiv şirketleri hem de iş ortakları ağı içindeki emisyon verilerini doğru bir şekilde kaydetmeyi amaçlıyor. Bu girişim başarılı olursa, Hedera Blockchain’in daha fazla benimsenmesine katkı sağlaması mümkün. Şu anda HBAR 0,05 dolr değerinde. Ayrıca, günlük kazancı yaklaşık %2 seviyesinde.

window.coinzilla_display = window.coinzilla_display || [];
var c_display_preferences = ;
c_display_preferences.zone = “357435b94f1a483054”;
c_display_preferences.width = “728”;
c_display_preferences.height = “90”;
coinzilla_display.push(c_display_preferences);

HBAR yedi günlük fiyat grafiği

Potansiyeli olan son sıradaki altcoin: Astar (ASTR)

Son olarak, birlikte çalışabilir web 3.0 altyapısı sunarak geliştiricilere merkezi olmayan uygulamalar (dApps) ve katman iki çözümleri oluşturmada yardımcı olan bir kripto ağı olan Astar (ASTR), son zamanlarda olumlu kazanımlara tanık olan varlıklar arasında yer alıyor.

Bu kazanımlar, platformun Polkadot’taki (DOT) başlangıç ve erken aşama Blockchain geliştiricilerinin potansiyelini desteklemeyi amaçlayan Polkadot Relayers Incubator 2023’ü başlatmasıyla aynı zamana denk geldi. Bu tür ortaklıklar, potansiyel bir fiyat rallisini tetiklemede önemli bir bileşendir. Son yedi gün içinde altcoin yaklaşık %4’lük bir artış gösterdi. Böylece, basın zamanına göre 0,06 dolardan işlem görüyordu.

ASTR yedi günlük fiyat grafiği

Makaledeki görüşler ve tahminler analiste ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Analist: Haftaya Sepetinizde Olması Gereken 5 Altcoin Bunlar!


source site-2