Analist ‘Büyük Ticaret Fırsatı’ Dediği 5 Altcoin Paylaştı!

Yeni Youtube videosunda analist Crypto Banter, önümüzdeki birkaç hafta içinde pozisyon alacağı 5 altcoin paylaştı. Listesi, teknik açıdan önemli gelişmeleri içeriyor.

Crypto Banter, bu 5 altcoin’de pozisyon fırsatı görüyor

Youtube’da popüler olan kripto analisti, Curve DAO Token (CRV), Litecoin (LTC), Dogecoin (DOGE), Kaspa (KAS) ve Solana’nın (SOL) fırsat bölgesinde olduğunu düşünüyor. Analist, kısa vade de teknik açıdan önemli gelişmelerin olacağını tahmin ediyor.

Curve DAO Token (CRV)

İlk olarak, CRV fiyatının geçen hafta 200 günlük MA hattı tarafından reddedildiğini kaydetti. Sonuç olarak, altcoin fiyatı kısa bir süre sonra düşüş gösterdi. Analist Kyle, yatırımcıları bu düşüşün önümüzdeki birkaç gün içinde devam edebileceği ve CRV’nin 0,32 doları yeniden test edebileceği konusunda uyarıyor.

Litecoin (LTC)

Analist, bu haftaki halving olayının ardından LTC için görünümünün, fiyatı 100 dolar direncine çıkana kadar boğa olmayacağını belirtti. LTC 100 dolar seviyesinin üzerine çıkarsa ve bu fiyat noktasının üzerinde konsolide olursa, analist fiyatın 142 dolara yükselebileceğini tahmin ediyor.

Dogecoin (DOGE)

DOGE ise son haftalarda Elon Musk ve yeni platform X ile ilgili haberlerle yükselişini sürdürdü. Ancak analist, bu artışında kademeli olarak gerçekleştiğine dikkat çekiyor. Dogecoin’in şimdi sert bir fiyat düşüşünü önlemek için 0,07 dolar seviyesini tutması gerekiyor. Bu noktada talep gelirse, DOGE boğaları sıradaki direnç olarak 0,10 doları hedefleyecek.

Kaspa (KAS)

KAS ile ilgili olarak Kyle, altcoinin şu anda bir fiyat keşif modunda olduğundan bahsetti. Bu nedenle, şu anda KAS satın almak için iyi bir zaman olacağına inanmıyor. Buna rağmen fiyatının düşme olasılığını göz ardı etmedi. Altcoin mevcut fiyatından düşerse 0,039 doların izlenmesi gereken önemli bir fiyat noktası olacağını belirtti. KAS şu anda gün içi %5 değer kazandığı 0,04869120 dolar bölgesinde işlem görüyor.

Solana (SOL)

Son olarak analist, teknik açıdan SOL için işlerin iyi gitmediğini belirtti. Ethereum katilinin fiyatının önümüzdeki birkaç gün içinde 200 günlük MA çizgisine düşebileceğini tahmin etti. Böyle bir durumda, SOL’un fiyatı bu teknik indikatörden sekerse bunun iyi bir long pozisyon girişi olacağını söylüyor.

Bu arada, Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, Altcoinbuzz analistleri de Solana için önemli fırsatlar görüyor. SOL fiyatı şu anda gün içi %1,5 civarında yükseldiği 23 dolar bölgesinde işlem görüyor. Geçen haftadan bu yana olan %7’lik değer kaybı, fiyatı kritik 25 dolar desteğinin altında çekti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1