Analist Bu Altcoin’den Umutlu: “İyi İş Çıkaracak, Çantanızda Olsun”

Kripto para piyasaları, son yıllarda büyük bir ilgi görmüş ve yatırımcıların dikkatini çekmeye devam etmiştir. Bu bağlamda, çeşitli kripto analistleri ve uzmanlar, piyasanın geleceği hakkında çeşitli görüşlerini paylaşmaktadır. Bu analistlerden biri de Michaël van de Poppe’dir. Geniş bir takipçi kitlesine sahip analist, Bitcoin (BTC), Ripple (XRP) ve genel piyasa hakkında tahminlerini güncelledi.

Michaël van de Poppe Bitcoin’in, yükseliş trendini sürdürebilmesi için kritik bir seviyeyi aşması gerektiğini belirtmiştir. Bu seviye, 29.800 dolar olarak belirlenmiştir. Van de Poppe’ye göre, Bitcoin’in bu seviyeyi aşması, daha geniş bir yükseliş trendinin başlangıcını işaret edebilir ve piyasada olumlu bir havayı güçlendirebilir.

“Aralığın alt tarafı hala Bitcoin için korunuyor.” 

Lider kripto para, basın zamanında 29.368 dolar seviyesinde işlem görüyor. Piyasa değerine göre en iyi kripto geçen hafta %1.19 arttı.

Bitcoin dışında Ripple’ı (XRP) inceleyen Van de Poppe, piyasa değerine göre en büyük beşinci kripto para birimine giriş yapmayı beklediğini söylüyor.

“XRP’de giriş noktası bekliyorum. 

İyi iş çıkaracağını ve önümüzdeki dönemde çantalarınızda olması gerektiğini düşünüyorum.”  

Popüler altcoin, basın zamanında 0.63 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Genel kripto pazarlarına gelince, kripto analisti bu ayın başlarında yaptığı yükseliş tahminini ikiye katladı.

“Boğa yaklaşacağı için mutlaka okuyun.” 

3 Ağustos’ta Van de Poppe, kripto para piyasasına ilişkin uzun bir makale paylaştı.

“Bitcoin’in 12.000 dolara düşeceğini ve altcoin’lerin başka bir kapitülasyon dönemine gireceğini öngören birçok insan gördüm. Bunu yaşayacağımızı sanmıyorum ve bu yazıda nedenini açıklayacağım…

Sonuç olarak, kapitülasyon döneminin ikinci aşamasındayız, bu da zaman. Bu, piyasalarda hiçbir şey olmuyormuş gibi hissedebileceğiniz ve kripto yerine başka pazarlara yönelmeniz gereken döngünün sıkıcı aşamasıdır.”

Analistin paylaştığı “Piyasa Döngüsünün Psikolojisi” tablosuna göre, bir sonraki boğa koşusunu gerçekleştirmeden önce kripto pazarları için sırada öfke, depresyon ve inançsızlık var.

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.


source site-7