Analist Bitcoin İçin Kritik Seviyeyi Açıkladı

Ünlü analist Michaël van de Poppe bugün Twitter’daki takipçilerine Bitcoin BTC için önemli bir açıklama yaptı. Analistin hedefinde önemli bir seviye yer alıyor. Ayrıca bu seviye kritik bir durumda. Detaylara bir bakalım.

Bitcoin BTC’nin 25.500 dolarlık kritik desteği

Kripto para birimlerinin amiral gemisi olan Bitcoin şu anda yaklaşık 25.500 dolar seviyesinde hayati bir destek seviyesine tutunmuş durumda. Analiste göre bu seviye, önemli bir piyasa çöküşünden kaçınmanın anahtarını elinde tutuyor. Diğer taraftan analist Eylül mücadelesiyle yüzleşme noktasında Bitcoin için ayrıntılar sağlıyor. Buna göre kripto piyasası, tarihsel olarak çalkantılı bir ay olan Eylül ayına hazırlanıyor. Diğer taraftan Bitcoin meraklıları dijital para birimini nelerin beklediğini merak ediyor.

Tarihsel eğilimleri analiz eden analist tarihsel ve döngüsel bir perspektiften bakmanın mevcut duruma ışık tutabileceğini söylüyor. Özellikle Ağustos ve Eylül aylarının Bitcoin için, özellikle de halving öncesi yıllarda, zorlu aylar olduğu kanıtlanmış durumda. Örneğin, Ağustos 2015’te piyasa önemli bir düzeltme yaşadı. Buna göre Bitcoin 200-EMA’ya (Üstel Hareketli Ortalama) yaklaştı. Ancak hiçbir zaman bunun altında kapanmadı. Benzer şekilde, Ağustos 2019’da Bitcoin önemli bir düzeltmeyle karşılaştı. Bunu aynı yılın Kasım ayında daha küçük bir düzeltme izledi.

2015’le paralellikler çizmek

Piyasanın mevcut durumu incelendiğinde, özellikle de yeni kurumsal katılımcıların akınıyla birlikte, 2015 döngüsüyle paralellikler kurulabiliyor. Bu bağlamda, mevcut düzeltmenin son düzeltme olarak ele alınması mümkün. Diğer taraftan analiste göre Eylül’de hayatta kalmak Bitcoin için bir yatırım stratejisi anlamına geliyor. Ortaya çıkan temel soru şu: Yatırımcılar bu çalkantılı ayı nasıl atlatacak? Analist bu sorunun cevabını arıyor. Ayrıca bir soru daha soruyor. Fırtınayı atlatmak ve uzun vadeli kazançlarla ortaya çıkmak için en uygun yatırım stratejisi nedir?

Analistler İddialı: Bitcoin Seneye Zirvede Olacak! İşte Nasıl...

Analiste göre Bitcoin BTC’inn kritik 25.500 dolar destek seviyesinin üzerinde tutunabilmesi önemli. Buna göre önümüzdeki haftalarda kaderini belirlemede çok önemli bir rol oynayacak. Eylül ayı ilerledikçe, Bitcoin’in önemli bir çöküşten kaçınmak için direncini koruması çok önemli. Diğer taraftan kriptokoin.com olarak baktığımızda, Eylül ayını Bitcoin’in kritik desteği bozulmadan atlatmak kripto para piyasasında uzun vadeli başarı için zemin hazırlayabilir. Yatırımcılar, bu dinamik ve sürekli gelişen alandaki potansiyel fırsatlardan fayda sağlamak için hareket ediyor. Ayrıca çeşitli yatırım stratejilerini değerlendirirken 25.500 dolar seviyesini yakından takip etmeli.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1