Analist, Binance’deki Bu 5 Altcoin İçin 10x Bekliyor!

Altcoin Buzz analistlerinden Crypto Radahn, Binance Launchpad ile çıkış yapan 10x potansiyelli 5 projeyi listeledi.

Binance Launchpad listesi neden önemli?

Başlamadan önce, Binance Launchpad’in ne olduğunu özetleyelim. Launchpad, projelere ilk aşamasında yardımcı olur. Genellikle Binance Launchpad, İlk Borsa Tekliflerini (IEO’lar) gerçekleştirir. Kısacası, ICO’lara benzerdir, ancak bir borsa içinde yapılır. Amaç bu projeleri halka satmaktır.

Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, analistler daha önce benzer bir listede Lenfi (LENFI) ve MuesliSwap (MILK) projelerine yer vermişti. Yazınında devamında, Binance Launchpad ile çıkış yapan ve analistlerin yüksek potansiyel gördüğü yeni altcoin projesini bulabilirsiniz…

10x beklentili 5 Binance Launchpad destekli altcoin

Maverick Protocol (MAV)

Maverick Protocol, likit bir DeFi altcoin sektörü için altyapı olmayı hedefliyor. Bunu yapmak için benzersiz Otomatik Piyasa Yapıcısından (AMM) yararlanıyor. Basitçe söylemek gerekirse, AMM, bir kriptonun fiyatı hareket ettikçe likidite konsantrasyonunu otomatik hale getirir.

Böylece, Maverick sermaye verimliliğini artırır. Bu da büyük DeFi piysaların için önemlidir. Ek olarak Maverick, Likidite Havuzlarındaki (LP’ler) pozisyonları ayarlama maliyetlerini azaltır. Maverick bunu otomatik modda yaptığı için likidite sağlayıcılarının likiditeyi ayarlamak için gas ücreti ödemesine gerek yoktur.

Ancak, Maverick ile her şey optimizasyonla ilgili değil. LP’lerde tek bir kriptonun fiyatına da bahis oynayabilirsiniz. Bu özellik, Maverick’in tek taraflı likidite stratejileri ile mümkündür. Birçok altcoin projesinde olduğu gibi, Maverick’in de kendi yerel kriptosu MAV vardır. Kullanım durumları şunları içerir:

  • Staking
  • Yönetim ve oylama
  • LP geri dönüşümünü artırma

Radiant Capital (RDNT)

Radiant Capital, Arbitrum ve BNB Chain’de faaliyet gösteren bir borç verme protokolüdür. Borç veren olarak iade için Radiant’a altcoin yatırabilirsiniz. Radiant’ta teminat ile varlıkları küçük bir maliyetle ödünç alabilirsiniz. Radiant ile başlangıç ​​sermayenizi korurken varlıkları ödünç alabilir ve kullanabilirsiniz.

LayerZero, Radiant’a güç veren temel protokoldür. Böylece, Radiant cross-chain özelliklere sahiptir. Bu da bir ağda teminat sağlayabileceğiniz ve diğerinde kredi alabileceğiniz anlamına gelir. Özetle, altcoin, başka hiçbir borç verme protokolünün sahip olmadığı bir özellik sunar.

Radiant, DeFi altcoin alanında benimsenmesini iyi bir şekilde artırıyor. Toplam Değer Kilitli (TVL), 2023’ün başından beri yukarı doğru hareket ediyor. Bu da DeFi piyasasının projeye olan ilgisini ve güvenini temsil ediyor. Görünüşe göre Radiant teknolojiye ve evlat edinmeye sahip. Ancak RDNT ne işe yarıyor? Yeni başlayanlar için şunları yapabilir:

  • Diğer ağlarla birlikte çalışın. RDNT, bir Omnichain Fungible Token’dır (OFT). Bu, RDNT’nin birden çok ağda uyumlu olmasını sağlar.
  • Bir ödül tokeni olarak hareket eder. RDNT emisyonları, likidite sağlayıcılarını ve ekosistem katılımcılarını teşvik eder.
  • Sahibinin oylama ve yönetime katılmasına izin verir. RDNT’yi kilitleyerek Radiant DAO’ya katılabilirsiniz. Burada, projenin geleceğini belirleyecek önerilere oy verebilirsiniz.

Stepn (GMT)

Stepn, spor yapan katılımcılarını ödüllendiren bir Web3 oyunudur. 2022’nin başlarında Stepn, altcoin sektöründe oldukça revaçtaydı. Birçok kişi NFT spor ayakkabı satın alıyordu. Bunlara sahip olarak, koştuğunuz ve formunuzu koruduğunuz için ödüller alacaksınız.

GMT ile koşu yolculuğunuza başlamak için spor ayakkabı satın alabilirsiniz. Özel öğeler için GMT’yi de kullanabilirsiniz. Ya da spor ayakkabılarınızı yeniden adlandırmak veya seviye atlamak için kullanabilirsiniz. Stepn bir oyun, NFT ve yaşam tarzı uygulaması olduğundan, GMT’nin birçok oyun içi kullanım durumu vardır. Son olarak, GMT bir yönetim kriptosudur. Böylece, paydaşları Stepn projesiyle ilgili teklifler için kararlar alabilirler.

Arkham (ARKM)

Arkham bir istihbarat platformu oluşturmayı hedefliyor. Başka bir deyişle, on-chain bir istihbarat alışverişi geliştiriyor. Bu borsada, Blockchain verileri, ticareti yapılan üründür. İstihbarat alışverişi ile Arkham, bilgilerin yanlışlığını azaltır.

Burada, kazanç için bilgi sağlayan kullanıcıların başlangıçta ARKM tutarında stake yapması gerekir. Yanlış bilgi verdiğini varsayalım. Yatırdığı para borsa tarafından kesilecektir. Bu nedenle, borsa hakkında yanlış bilgi vermekten caydırılırlar. Staking dışında, ARKM’nin iki ana kullanım durumu daha vardır. Bunlar:

  • Yönetim ve oylama
  • Arkham ekosisteminde yardımcı program altcoin’i olarak hareket etmek. Basitçe söylemek gerekirse, ARKM gas kriptosudur. Kullanıcıların ağdaki dApp’lere erişmek için ARKM’ye ihtiyacı vardır. Buna istihbarat alışverişi de dahildir.

Hashflow (HFT)

Hashflow, Merkezi Olmayan Bir Borsadır (DEX). Kullanıcılar, 3. taraf müdahalesi olmadan söz konusu DEX’te para takas edebilirler. Bunun da ötesinde, Hashflow aşağıdaki benzersiz özelliklere sahiptir:

  • Cross-chain ticaret. Kullanıcılar, Hashflow ile ağlarda arasında altcoin değiştirebilirler.
  • Düşük işlem maliyetleri. Hashflow herhangi bir işlem komisyonu talep etmez. Çok düşük bir fiyat oynaklığına sahiptir ve işlemlerin önden yürütülmesini engeller.

Diğer 4 kripto para gibi, Hashflow’un da kendi yerel token’ı HFT vardır. HFT’yi yönetim ve projenin geleceği için oylama için kullanabilirsiniz. Ek olarak, sağlıklı bir getiri için HFT’nizi stake edebilirsiniz. Staking yaparak, Hashverse’e erişim kazanırsınız.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1